EKSKLUZIVNO: VRHOVNI HRVATSKI SUD VRATIO SINA MILANU POPOVIĆU! Sud u Splitu zbog Severine prekršio Zakon!

Autor:

Zabava

23.01.2024

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrhovni hrvatski sud ustanovio da sud u Splitu nije uopšte cenio dokaze veštaka niti ih uzimao za ozbiljno, već je radio po naređenju trećeg lica.

EKSKLUZIVNO: VRHOVNI HRVATSKI SUD VRATIO SINA MILANU POPOVIĆU! Sud u Splitu zbog Severine prekršio Zakon!

Foto: Profimedia, Shutterstock

Ugledni preduzetnik Milan Popović godinama se bori samo za jedno - a to je da sinu, Aleksandru Popoviću, kojeg ima sa Severinom Vučković, obezbedi bezbrižno i normalno detinjstvo, dok se pevačica s druge strane trudi da sina izlaže stresu i truje ga sopstvenim lažima. Budući da se Milan i Severina godinama bore za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, sada je došlo do preokreta nakon što je Vrhovni hrvatski sud ukinuo presudu Županijskog suda u Spilutu koji je povredio Zakon o parničnom postupku, piše Nacional.

Republika

Foto: Đ.Kojadinović,ATAImages

Milan Popović i Severina Vučković godinama na sudu

Naime, nakon što je Vrhovni sud ukinuo presudu Županijskog suda u Splitu, Milan i Severina više neće imati starateljstvo "pola pola", kako je u avgustu 2021. godine odredio  Županijski sud u Splitu, već će se starateljstvo vratiti ocu, a ta odluka još uvek nije pravosnažna i stupa na snagu odmah, nezavisno o eventualnoj Severinonoj žalbi. 

 Ono što je posebno bitno jeste činjenica da je Sud u Splitu, koji je inače rodni grad pevačice, navodno pod njenim uticajem namestio presudu 2021.koja njoj odgovara, a koju je sada oborio Vrhovni hrvatski sud, kao i hrvatski mediji, koji kažu da se desila nameštaljka i da je sud u Splitu prekršio zakon te radio kako je "neko" drugi diktirao.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Severina Vučković radila sve protiv zakona

Takođe, veoma je važno napomenuti da je Vrhovni hrvatski sud ustanovio da sud u Splitu nije uopšte cenio dokaze veštaka niti ih uzimao za ozbiljno, već je radio po narađenju trećeg lica, koje je očigledno zahtevalo da se ključni dokazi isključe iz slučaja, čime je ozbiljno narušen Zakon o parničnom postupku.

Kako piše Nacional, sada se postavlja pitanje zbog čega su Županijski sud u Splitu i članovi sudskog veća, koji su odlučivali o predmetu Severine Kojić sada Vučković i Milana Popovića odlučili tako strogo prekršiti zakon i jesu li možda bili pod nečijim uticajem.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Milan Popović godinama se bori protiv Severininih laži

Nedopustvo je da Županijski sud u Splitu odbije ili delimično prihvati mišljenje veštaka, govoreći i vaditi se na to da ima nejasnih delova u nalazima, što je po zakonu izričito zabranjeno, budući da se svaka nejasnoća rešava tako što se ponovo saslušaju veštaci, što sud u Splitu očigleno nije uradio, već je povređujući zakon presudio tada u korist Severine.

Ova odluka nije pravosnažna, ali očigleno je da Nacional  ima izvore u sudu u Splitu. 

Podsećamo, da je Milan Popović u intervjuu kod Milomira Marića govorio upravo o ovome.

Republika

Foto: Đ.Kojadinović,ATAImages

Milan Popović odavno govorio da je Severina umešala svoje prste

- Ta presuda nije bila Sevrini kazna da je njoj oduzeto dete nego su sud i centar odlučili da dete živi sa mnom jer sam ga ja uredno vodio u školu, brinuo za njegove primarne i sekundarne potrebe. U međuvremenu je sud u Splitu koji je po mišljenju mnogih morao da se izuzme iz ove priče, obzirom da je Severina iz Splita, što bi rekao jedan moj prijatelj, kad Severina digne prst celi Split peva. Očigledno peva i sud u Splitu. Taj sud je mimo mišljenja i centra za socijalni rad i skrbništva i škole i presude zagrebačkog opštinskog suda doneo odluka koja nema veze ni sa čim što su oni napisali da je najbolje za dete. Presuda je 14 dana kod mame, 14 dana kod tate, potpuno ignorišu sve. Ona se žalila na presudu suda u Zagrebu. Ako gledamo presude suda za ljudska prava poenta je da se obezbedi pravično suđenje u svakom trenutku i sa strane ko gleda na postupak da kaže ovo je pravično, kako može da bude pravično, ja mali Srbin u Hrvatskoj protiv velike Severine u Splitu, njenom gradu, te sudije da su dale dete Srbinu u Splitu ja mislim da bi ih okačili naopačke da vise na Marianu iznad grada - pričao je Milan tada u emisiji kod Marića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Latica

23.01.2024 14:21

Ono sto je najljepse u zivotu jedne zene ,majcinstvo je Severini postala trauma.Ona nije mogla uslikati njenoga sina,pohvaliti se medju drugim mamama sa njenim djetetom ,nije mogla izaci u javnost sa njim slobodno nego uvijek pod nekim stresom.Zao mi je .Milan ima toliko djece sa kojim moze da uziva u njegovom ocinstvu ,zasto mu je toliko bitno da odnos Aleksandra i njegove mame ucini poslovnim odnosom .Cini mi se da Milan jos uvijek na cudan nacin voli Severinu jer nema drugoga objasnjenja da pravi probleme zeni koja nije ovisnica,raskalasena ili on nesto zna sto mi ne znamo.

Zoran

23.01.2024 23:03

@Latica - Ovakav komentar poput Latice daju osobe bez empatije prema deci, prema realnoj situaciji, prema ocevima koji su podjednako bitni za decu koliko i majke. Sta znaci ,,Milan ima deovoljno svoje dece da moze da uziva u svom ocinstvu, zasto mu je potrebno da odnos Aleksandara i njegove majke ucini poslovnim,, ? Ovo je cist zenski sovinizam !