"MALA KOJA JE SVE DALA" IMA OBRAZA DA NAS SAVETUJE DA NE DAMO CRNU GORU: Dajković ogorčen nakon Severininog nastupa: Dajemo pare onima koji DELE naš narod!

Autor:

Zabava

02.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladislav Dajković se oglasio za Republiku nakon Severininog nastupa koji je šokirao javnost!

"MALA KOJA JE SVE DALA" IMA OBRAZA DA NAS SAVETUJE DA NE DAMO CRNU GORU: Dajković ogorčen nakon Severininog nastupa: Dajemo pare onima koji DELE naš narod!

Foto: ATA Images, ST/N. Mutić

Pevačica Severina Vučković šokirala je domaćnu javnost izjavom na novogodišnjem nastupu u Kotoru. Naime, nakon što je sat otkucao ponoć, ona se obratila publici.

- Želim da vam cela godina prođe u znaku ljubavi i sreće, čuvajte se i volite i ne dajte Crnu Goru - izgovorila je Severina i snimak objavila na društvenoj mreži Instagram, koji je nazvala "Crna Gora u srcu".

Republika

Foto: ATA Images

Severina

Crnogorski političar Vladislav Dajković se oglasio za Republiku, te prokomentarisao Severinin potez, koju je žestoko osudio.

- Čudi me da “mala koja je sve dala” - i to pred kamerama - ima obraza da savetuje crnogorskoj publici da ne daju Crnu Goru. 

Kome da je ne damo? Samima sebi? Žao mi je sto uopšte komentarišemo ovakve društvene anti-pojave, ali mi je još žalije sto takvim “umetnicima” koji dele naš narod dajemo pare iz našeg budžeta - istakao je Dajković kratko za Republiku.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Vladislav Dajković

Podsetimo, Severinina izjava izazvala je lavinu komentara na društvenoj mreži Tviter. "E, šta smo dočekali, da Severina brani Crnu Goru od Srba", "Smešna i dvolična, ima dete sa Srbinom, drugi muž joj je Srbin, karijeru joj napravili Srbi, pesme joj pisali... Bolesnica zatrovana mržnjom", "Mozga bez", "A kome biste je dali?", "Kako vas pali, zabole je uvo za Crnu Goru", "Ima sina sa Srbinom, poslednji muž joj je Srbin i karijera joj zavisi od srpske publike, a petlja se gde joj je nije mesto", "A ko nam je uzima?", "Kome?", "To je iz osvete za dva sprska muža, lična priča potpuno, a Crna Gora je kolateral", samo su neki od komentara izrevoltiranih korisnika ove mreže.

 

 

Podsetimo, Severina je nedavno šokirala javnost i kad je u julu 2023. godine nastupala na proslavi povodom 210 godina od rođenja književnika Petra Petrovića Njegoša. Tada je njen performans u lapidarijumu Bilijarde na Cetinju izazvao lavinu komentara. Tada je, naime, bila predstavljena grafička mapa ”Oreol mikrokozma” i performans ”Noć skuplja vijeka”, a umetnik Dimitrije Popović je angažovao Severinu, što je izazvalo negodovanje brojnih Crnogoraca. U ovom performansu učestvovao je i crnogorski glumac, koji je recitao stihove, dok je Vučkovićeva zavodljivo plesala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading