HRVATI OCRNILI TEU TAIROVIĆ: Napali je zbog izvođenja pesme Olivera Dragojevića! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.01.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša pevačica se našla na udaru komšija nakon nastupa u novogodišnjoj noći!

HRVATI OCRNILI TEU TAIROVIĆ: Napali je zbog izvođenja pesme Olivera Dragojevića! (VIDEO)

Foto: shutterstock, pink/printscreen

Popularna pevačica Tea Tairović je za Novu godinu nastupala u Hrvatskoj i priredila komšijama spektakl za pamćenje. U jednom trenutku, pred kraj nastupa, zahvalila se publici na tome što su dočekali 2024. godinu sa njom, te otpevala hit "Cesarica", pokojnog pevača Olivera Dragojevića.

- Hvala vam što ste izabrali da dočekate 1. januar 2024. godine baš sa mnom“, zahvalila se Tea, pa rekla da će na kraju nastupa otpevati svoju omiljenu pesmu jednog velikog umetnika. Najvećeg, jednog od najvećih, na ovim našim prostorima. Nažalost nije s nama. Bog uzima najbolje, je l‘ tako? Ali pesme ostaju da se pevaju, idemo - rekla je Tea, pa otpevala pesmu.

 

 

Ubrzo je osvanuo snimak njenog izvođenja pesme, a komšije su ocrnile našu pevačicu. "Upropasti pesmu", "Peticija za zabranu izvođenja pojedinih Oliverovih pesama od strane bilo kojih drugih izvođača", "Drži se ti Dubaija, mani se Olivera, molim te", "Hvataj se ti cajki, bolje ti stoji", "Ajme", "Ja volim Teu, ali ovo joj nije trebalo", samo su neki od komentara ispod snimka na društvenoj mreži TikTok.

Pojedini hrvatski mediji su objavili i niz negativnih informacija o Tei, ali su napomenuli i da važi za "kraljicu bakšiša", kao i da je snimila duet sa Šabanom Šaulićem.

Podsetimo, Tea Tairović je za Novu godinu nastupala u Zagrebu, dok je za reprizu Nove godine napravila spektakl u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading