HALJINA KOJA JE PODELILA REGION: Najbogatija pevačica ŠOKIRALA publiku stajlingom - haljina jedva pokrila INTIMNE DELOVE! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.01.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska pevačica iznenadila publiku novogodišnjim stajlingom!

HALJINA KOJA JE PODELILA REGION: Najbogatija pevačica ŠOKIRALA publiku stajlingom - haljina jedva pokrila INTIMNE DELOVE! (FOTO)

Foto: instagram.com/supertalenthr

Maja Šuput

Hrvatska pevačica Maja Šuput, koja važi za jednu od najbogatijih na balkanu, šokirala je sve svojim stajlingom za Novu godinu, a kreacija je izazvala lavinu komentara.

Naime, ona je nosila posebno napravljenu haljinu od srebrnih konfeta, koje su jedva sakrile njene intimne delove. 

- Kaže se da život nema reprizu, ali doček 2024. svakako ima svoju. Spremni za još jednu ludu noć - napisala je Maja uz fotografije.

"Da možeš i gola bi se pokazala. Srećna Nova!", "Majo, vau", "Sačuvaj Bože", "Seksi", "Zgodnica", "Fuj", "Prekrasna", "Majo, haljina ti je vrh", samo su neki od komentara.

Maja je, inače, poznata kao omiljena pevačica u Hrvatskoj za svadbena veselja. 

Inale, nedavno se pojavila vest da je Maja završila na sudu zbog kupovine kreveta. U presudi Trgovačkog suda u Zagrebnu njena fiirma je dužna firmi iz Slavonskog Broda nešto više od 1.200 evra, i to već tri godine. Kako je ranije pisao "Večernji", Šuputova samo za jednu tezgu uzme 8.000 evra, pa je mnoge začudilo što nije isplatila ovaj novac.

Majina firma je uplatila oko 730 evra zas "izradu i montažu kreveta" 13. oktobra 2020. godine. Krevet joj je dostavljen dva meseca nakon uplate kapare, ostali novac, nešto više od 1.2000 evra koje je trebalo da uplati, nikad nije video. Majina obrana je, kako je navedeno u presudi, tvrdila da je dug podmiren, ali nije priložila nikakavi dokaz.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Maja Šuput

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading