NADA TOPČAGIĆ SE POSVAĐALA SA STILISTOM: Pojavio se pred kamerama, pevačica ŠOKIRALA voditeljku!

Autor:

Zabava

02.01.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Topčagić pokazala svog stilistu, pa priznala zbog čega je došlo do sukoba!

NADA TOPČAGIĆ SE POSVAĐALA SA STILISTOM: Pojavio se pred kamerama, pevačica ŠOKIRALA voditeljku!

Foto: Prva TV Printscreen

Popularna pevačica Nada Topčagić zabavljala je građane Stare Pazove na dočeku Nove 2024. godine. Pred početak nastupa, Nada se posvađala sa svojim stilistom Vojislavom Žakulom, koji je zadužen za njene avangardne kreacije.

Ovo je priznala voditeljki emisije "Exkluziva", kojoj je poklonila i neobični prsten. U jednom trenutku se pred kamerama pojavio i Žakula i publika je dobila priliku da vidi kako on izgleda.

Republika

Foto: Prva TV Printscreen

Nada Topčagić

- Kažu da je hladno, meni nije. Ja sam u transu, jedva čekam da zapevam pred ljudima Stare Pazove. Čestitam celoj naciji i ljudima cele planete, sugrađanima Stare Pazove... - rekla je Nada, pa pozvala svog stilistu, te priznala da su se posvađali:

- Žakulice, dođi kod mene. Sad smo se ovde toliko posvađali. Mi smo se svađali iza (kamera), to je bilo strašno. Žakula je iz Stare Pazove, rekla sam mu da je trebalo prvi da bude ovde, da me dočeka ovde - istakla je pevačica i reporterki dala prsten.

Republika

Foto: Prva TV Printscreen

Nada Topčagić sa stilistom

- Ovo je najlepši poklon koji sam dobila - zahvalila se voditeljka televizije Prva.

Republika

Foto: Prva TV Printscreen

Nada Topčagić poklonila voditeljki prsten

Nada se nedavno u emisiji "Amidži šou" pojavila sa zanimljivom instalacijom na glavi, te pohvalila svog stilistu i dizajnera.

- Čovek je ovo napravio specijalno za mene, za jedan dan. On pre podne radi u vrtiću, a posle toga pravi ovakve kreacija za mene. Ja sam ti ženski Karl Lagerfeld - rekla je kroz osmeh Nada Topčagić u emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading