NIKO KAO NADA TOPČAGIĆ: Pevačica uživo u programu ŠOKIRALA Ognjena Amidžića!

Autor:

Zabava

26.12.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Topčagić još jednom zasmejala sve do suza!

NIKO KAO NADA TOPČAGIĆ: Pevačica uživo u programu ŠOKIRALA Ognjena Amidžića!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Voditelj Ognjen Amidžić je u poslednjoj emisiji "Amidži šou" koja se emituje ove godine ugostio i popularnu pevačicu Nadu Topčagić, koja je odmah napravila šou, kakav samo ona ume. Nada se pojavila sa specijalnom "instalacijom" na glavi, pa zasmejala publiku i šokirala sve prisutne.

Kako je otkrila, za "instalaciju" je bio zadužen njen stilista i dizajner, koji je inače vaspitač.

- Čovek je ovo napravio specijalno za mene, za jedan dan. On prepodne radi u vrtiću, a posle toga pravi ovakve kreacija za mene. Ja sam ti ženski Karl Lagerfeld - rekla je kroz osmeh Nada Topčagić.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nada Topčagić

Legendarna pevačica Nada Topčagić nedavno je gostovala u emisiji "Magazin In", gde je bez dlake na jeziku pričala o prazničnoj kupovini i njenom odnosu sa suprugom, te priznala da se redovno "podžapa" s njim.

- Kada krenemo u kupovinu ja poludim. Meni sve treba, i samo trpam u kolica. On ide za mnom i konstantno ponavlja: ''A šta će ti to''... "Pa, treba mi", odgovorim mu i samo trpam u korpu. Obavezno se posvađamo, džapamo se po prodavnicama opasno - rekla je Nada, pa dodala:

- Kažem mu: "Nemoj to da radiš ljudi me poznaju, nemoj da se svađamo". Kad ga čujem da mi kaže ''šta će ti to'' prevrnula bih kolica i njega u isto vreme! On ne može da shvati da meni sve treba - rekla je pevačica.

Republika

Foto: ATA Images

Nada Topčagić peva

Podsećanja radi, pevačica Nada Topčagić, koja već četiri decenije nastupa na sceni, poznata je po svom iskrenom stavu i tome što uvek iznese svoje mišljenje. Nedavno je otkrila neke zanimljive detalje iz svog svakodnevnog života. Naime, Nada je istakla da voli da obavlja kućne poslove sama, uz pomoć svog supruga Zlatka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading