NAKON IZLASKA ZAVRŠILI SU KOD NJEGA U STANU: Zbog onoga što je našla u KUPATILU trčala je koliko je noge nose, ali je bilo KASNO!

Autor: N.J.

Lifestyle

02.01.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što je bilo pod tušem, svakoga bi ostavilo bez teksta.

NAKON IZLASKA ZAVRŠILI SU KOD NJEGA U STANU: Zbog onoga što je našla u KUPATILU trčala je koliko je noge nose, ali je bilo KASNO!

Foto: tiktok/quesoscorpio

Žena iz Njujorka postala je viralna na TikToku nakon što je podelila šokantan video iz kupatila svog partnera. Kreatorka sadržaja, poznata samo kao Kler, navodno je upoznala anonimnog muškarca na aplikaciji za sastanke Hinge, a onda je otišla kod njega u stan.

Ali, noć je naizgled prestala da teče glatko kada je Kler otišla u kupatilo gde pronalazi nekoliko neočekivanih stvari unutra.

U videu, koji je prikupio više od 12 miliona pregleda otkako je objavljen prošle nedelje, Kler je tvrdila da je otkrila skupe proizvode za negu kože u ormariću ovog muškog kupatila. Ona je zumirala neke od proizvoda pre nego što je pogledala tri raskošne sveće Le Labo Santal 26 elegantno postavljene na WC šolji, a čije je ukupna cena oko 84 dolara.

Kler je vrisnula kada je pogledala u tuš kabinu! Tamo je videla glavu tuša koja je posebno dizajnirana tako da filtrira vodu da bi bila nežnija za kosu.

Konačno, Kler je otkrila skupi Dajson fen za kosu, koji je bio u skrivenoj crnoj kutiji, piše "Njujork post".

Foto: tiktok/quesoscorpio

Devojka pronašla skupe kreme kod momka u kupatilu

Ove stavke su navele korisnike TikToka da spekulišu da je njen partner imao tajnu devojku ili da je homo**ksualac.

Hiljade gledalaca ponudilo je svoje teorije. Mnogi su verovali da su predmeti u kupatilu pripadali ženi i sumnjali su da je prevarao.

- Samo saberi dva i dva, on ima devojku ili ženu - 

- Doveo te je u njen stan - 

- Ovo je moja najgora noćna mora - pisali su joj ispod videa koji je objavila.

Međutim, drugi su pozvali Kler da ne žuri sa osudom. Jedan je rekao:

- Vrlo male šanse. Ali postoji mala mogućnost da je imao devojku i da se ona odselila.

Kler nije otkrila da li je od čoveka tražila opravdanje, ali su je drugi kritikovali zbog snimanja njegovog doma za koje nije dao odobrenje.

@quesoscorpio

MY BATHROOM ISNT EVEN THIS NICE ♬ original sound - quesoscorpio

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading