STVARI KOJE TREBA DA URADITE DANAS KAKO BI VAM KRENULO U OVOJ GODINI: Prvi JANUAR je ključan za celu godinu, jedno IZBEGAVAJTE!

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

01.01.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako želite srećnu godinu, ovo obavezno ispoštujte!

STVARI KOJE TREBA DA URADITE DANAS KAKO BI VAM KRENULO U OVOJ GODINI: Prvi JANUAR je ključan za celu godinu, jedno IZBEGAVAJTE!

Foto: shutterstock

Prema narodnim verovanjima, ono što radimo prvog januara može uticati na tok cele godine. Ovo su neka od verovanja koja se prenose s kolena na koleno, a koja možda vredi imati u vidu kako bismo započeli godinu na pravi način.

Nemojte pozajmljivati novac

Prema verovanjima, pozajmljivanje novca prvog januara može doneti materijalne probleme tokom cele godine. Stoga, bilo bi dobro izbegavati ovu praksu prvog dana u godini.

Uklonite nepotrebne stvari iz ormana

Čišćenje ormara prvog januara nije samo fizičko raščišćavanje prostora, već i simbolično oslobađanje od prošlosti. Verovanja kažu da će se time napraviti prostor za lepše stvari u novoj godini.

Republika

Foto: Shutterstock

Prvog januara zarad sreće treba nešto i pokloniti dragim osobama


Pazite ko vam prvi prelazi prag

Prema starim verovanjima, prva osoba koja pređe prag nakon ponoći može imati uticaj na tok godine. Stoga, birajte pažljivo ko će biti prva osoba koja će zakoračiti u vaš dom.

Organizujte druženje

Druženje s porodicom i prijateljima prvog dana godine može simbolizovati okruženje ljubavlju i podrškom tokom cele godine.

Čestitajte dragim ljudima Novu godinu

Izrazite svoje želje za sreću i uspeh svojim bližnjima, jer se prema verovanjima, odnosi s dragim ljudima odražavaju na tok godine.
Republika

Foto: Shutterstock

Danas provedite danas u miru i slozi sa najvoljenijima

 


Raščistite sto

Veruje se da nered u okolini može uticati na unutrašnji mir i produktivnost. Zato, raščistite sto kako biste simbolično napravili prostor za nove ideje i projekte u narednoj godini.

Neka vas prati dobro raspoloženje

Prema narodnom verovanju, raspoloženje koje imamo prvog januara može uticati na naše emocije tokom cele godine. Zato, pokušajte da budete u dobrom raspoloženju i pozitivnom duhu.

Poljubite osobu koju volite

Stara verovanja sugerišu da prvi poljubac u novoj godini može uticati na ljubavnu sreću tokom cele godine. Zato, izaberite mudro osobu koju ćete poljubiti u ponoć.

Razmišljajte o poslu

Iako je praznični dan, razmišljanje o poslu prvog januara može simbolizovati posvećenost i uspeh u poslovnim poduhvatima tokom cele godine. Zato, zabeležite svoje ideje za buduće projekte i ciljeve.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading