AVION SE "ZAKUCAO" U DRUGU LETELICU? Detalji drame na aerodromu u Tokiju: Požar još uvek bukti, evo šta je sa putnicima koji su bili zarobljeni! (VIDEO)

Autor:

Svet

02.01.2024

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvor iz Japan Airlines-a je izjavio da je avion, koji je poleteo sa aerodroma Shin-Chitose na Hokaidu, prevozio više od 300 putnika.

AVION SE "ZAKUCAO" U DRUGU LETELICU? Detalji drame na aerodromu u Tokiju: Požar još uvek bukti, evo šta je sa putnicima koji su bili zarobljeni! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@SkyNews

 Uzbudljive scene odigrale su se danas na aerodromu Haneda u Tokiju, kada je avion Japan Airlines-a bio zahvaćen požarom na pisti.

Prema izveštaju Nippon TV-a, postoji mogućnost da je došlo do sudara sa avionom Obalske straže. Uživo snimci na javnom emiteru NHK prikazali su plamen koji izlazi iz prozora aviona.


Izvor iz Japan Airlines-a je izjavio da je avion, koji je poleteo sa aerodroma Shin-Chitose na Hokaidu, prevozio više od 300 putnika. Istraga će sigurno razjasniti šta se tačno desilo.

Hitne službe su odmah reagovale i pristupile gašenju požara, dok su putnici na sigurno evakuisani. Sve osobe koje su bile na letelici su dobro.

Aerodrom Haneda je jedan od najprometnijih aerodroma u Japanu.

Na društvenoj mreži Iks je objavljen snimak gde se vidi avion koji se zapalio na pisti i snimak je emitovala državna televizija NHK.

Uviđaj je u toku i uskoro očekujemo više informacija vezano za ovaj slučaj.

Mediji pišu da se avion navodno zapalio nakon sletanja.

Da podsetimo, ovo nije prvi slučaj aviona koji se zapalio na aerodromu.

Avion kompanije Flydubai zapalio se po poletanju sa aerodroma Katmandu u Nepalu i tažio da se vrati na isti aerodrom. 

Prema nezvaničnim informacijama, u avionu je bilo 150 putnika i članova posade. Zapalio se navodno jedan od motora na avionu odmah po poletanju sa aerodroma. Avion je bio na putu ka Dubaiju ali je potom tražio hitan povratak na matični aerodrom. Vatrogasne službe su bile u pripravnosti na aerodromu, kažu neimenovani izvori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading