DA LI JE MOGUĆE DA SU PROTERALI ČOVEKA IZ DRŽAVE ZATO ŠTO JE LEP? Na njega "PADA" pola SVETA, samo ga GLEDAJTE (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

28.12.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je oženio prelepu modnu dizajnerku, izazvao je brojna negodovanja.

DA LI JE MOGUĆE DA SU PROTERALI ČOVEKA IZ DRŽAVE ZATO ŠTO JE LEP? Na njega "PADA" pola SVETA, samo ga GLEDAJTE (FOTO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/omarborkan/

Omar Borkan Al Gala je postao prava internet senzacija zahvaljujući svojoj harizmi i atraktivnom izgledu, ali iza fasade popularnosti kriju se brojne kontroverze i spekulacije.

Priča o proterivanju Omara Borkana Al Gale iz Saudijske Arabije 2013. godine izazvala je pravu medijsku buru. Navodno je bio previše privlačan da bi ostao u zemlji, ali ubrzo su se pojavile sumnje u istinitost ove priče. Mnogi su tvrdili da je cela situacija bila marketinški trik koji je trebalo da poveća popularnost mladog influensera.

Više od lepote: Omarev uspeh i talenat

Omar Borkan Al Gala nije samo još jedno lice na društvenim mrežama. Sa preko 2.4 miliona pratilaca na Fejsbuku i preko 1.3 miliona na Instagramu, on koristi svoju popularnost da promoviše različite aspekte svog života. Pored toga što je preduzetnik i model, Omar je takođe poznat i kao pesnik, glumac i fotograf. Njegovo bogatstvo se procenjuje na neverovatnih 10 miliona dolara, što samo pokazuje koliko je uspešan u različitim sferama svog života.

Omar je rođen 23. septembra 1989. godine u Bagdadu, Irak. Nakon događaja iz 2013. godine, postao je prilično popularan na društvenim mrežama i stekao je veliki broj pratilaca.


Modna karijera i uloga na društvenim mrežama

Nakon što je stekao medijsku pažnju, počeo je raditi kao model i pojavljivao se u raznim modnim projektima. Takođe je imao nekoliko manjih uloga u filmovima. Omar je aktivan na društvenim mrežama, gde redovno deli svoje fotografije, modne projekte i delove svog privatnog života. Njegova prisutnost na Instagramu posebno je pridonela njegovoj popularnosti.

Burna ljubavna priča 

Omar važi za najpoželjnijeg Arapina, ali kada je oženio prelepu modnu dizajnerku, izazvao je brojna negodovanja. Reč je o Jasmin Oid sa kojom se venčao 2015. godine. Mnogi su komentarisali da Jasmin izgleda "previše jednostavno", kao i da "nije ništa posebno naspram čoveka kao što je Omar". Inače, Omar ima bogatu kolekciju skupih automobila. Vlasnik je "Range Rover-a", crvenog "Mini Cooper-a" i žutog terenca "Lamborghini-ja".


Porodični život i spekulacije

Omar je vezu sa Jasmin držao u strogoj javnosti, a godinu dana nakon venčanja dobili su sina. Mnogi mediji pišu da je 2018. godine došlo do razvoda. Ova priča je izazvala brojne spekulacije i interesovanje javnosti, dodatno povećavajući Omarovu popularnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading