POKRAO JE, A DA TOGA NIJE BILA NI SVESNA! Taksista Beograđanki naplatio vožnju, pa joj LAGANOM METODOM uzeo još 2.000 dinara - I TO NIJE SVE!

Autor: D.B.

Vesti

28.12.2023

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je pokradena usred bela dana, najviše zbog svoje nepažnje.

POKRAO JE, A DA TOGA NIJE BILA NI SVESNA! Taksista Beograđanki naplatio vožnju, pa joj LAGANOM METODOM uzeo još 2.000 dinara - I TO NIJE SVE!

Foto: pixabay.com

Među taksistima je svuda i onih koji su spremni da vas za tili čas prevare

Beograđanki taksista od Slavije do Vojislava Ilića naplatio vožnju 1.120 dinara, ali joj je preko tog iznosa ukrao još 2.000 dinara.

Na Instagram stranici moj_beo_grad pojavilo se upozorenje žene koju je taksista prevario i pokrao samo zato jer je bila u gužvi.

- Samo da upozorim ljude na ove lopove koji voze taksi. Užasno sam žurila i na Slaviji uhvatila taksi do Vojislava Ilića. Proverila sam u torbi novčanicu od 2.000 dinara da bih bila sigurna da imam keš da platim. Račun je bio 1.120 dinara, što je već budalaština, ali hajde... Dala sam čoveku 2.000 i jurila da izađem. On mi je pokazao 200 dinara i rekao da sam mu dala 200. U svom tom haosu sam čoveku poverovala što je druga budalaština dana, ali ne očekujem ovakvu krađu. Nisam mogla da nađem tih 2.000 dinara po torbi i otišla sam po druge 2.000 do bankomata. Čovek mi je vratio kusur koji sam spavkovala i istrčala - navodi se u objavi Beograđanke i dodaje:

- Ne samo da je lagano ukrao 2.000 nego je i kusur bio manji, 650 dinara. Sve u svemu greška je moja na nedostatku pažnje.


Nakonj ovog upozorenja usledili su i komentari građana, a neki su naglasili da ovakve krađe treba prijaviti nadležnima odnosno uruženju taksista ili "Belima".

- Postoje službe koje se bave ovim, konkretno Beli, samo udruženje ako je u nekom i slično. Ne treba da pustite da prođe tek tako, ali većina građana neće da se bakće zvanjem policije ili slično i zbog toga ovakve stvari prolaze i prolaziće - navodi se u drugoj objavi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading