VUKAO JE, ČUPAO I TUKAO ZBOG 6 EVRA?! Novi detalji napada na Srpkinju u Nemačkoj: Sve se dogodilo usred noći!

Autor:

Hronika

20.12.2023

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O napadu je obaveštena i policija.

VUKAO JE, ČUPAO I TUKAO ZBOG 6 EVRA?! Novi detalji napada na Srpkinju u Nemačkoj: Sve se dogodilo usred noći!

Foto: Shutterstock

Raspravi između devojke i taksiste oko iznosa za vožnju prethodio je napad na Srpkinju M.R. koji se desio u petak oko 01:00 čas.

Taksista je, prema saznanjima, pokušao da naplati vožnju po ceni koja je za 6-7 evra viša od one naznačene na aplikaciji. Tokom verbalnog sukoba, taksista je počeo da povlači devojku i čupa je za kosu, prema informacijama portala Telegraf.rs.

Komšije su čule njen poziv u pomoć i jedan od njih je sišao i otrgao devojku iz ruku taksiste.

Ona je o slučaju obavestila policiju.

Podsećamo i na slučaj iz Italije koji je potresao javnost. Vanesa Balan (27), trudnica, ubijena je brutalno ispred ulaznih vrata u svoj dom, a zbog zločina je uhapšen B. F. (41), muškarac sa Kosova i Metohije.

Vanesa je bila u trećem mesecu trudnoće kada ju je osumnjičeni udario nekoliko puta u lice i izbo najmanje sedam puta ispred ulaza u njenu kuću u blizini Treviza.

Telo trudnice pronašao je njen partner kada se vratio sa posla i odmah alarmirao policiju. On je bio u šoku zbog zastrašujućeg prizora, ali je uspeo da pozove policiju i prijavi zločin.

Odmah je pokrenuta potraga za osumnjičenim, koji je uhapšen u utorak uveče.

Prema rečima partnera žrtve, osumnjičeni je bio mušterija supermarketa Eurospin, u kojem je Vanesa Balan do pre izvesnog vremena radila - pre odlaska na trudničko, jer je čekala svoje drugo dete.

Mediji prenose da je osumnjičeni često pratio Vanesu na radnom mestu i uznemiravao je.

Žrtva je prethodno prijavila osumnjičenog za uhođenje u oktobru, ali pravosudne istrage nisu dale konkretni rezultat.

Osumnjičeni nije želeo sarađivati s istražiteljima i trenutno je smešten u zatvor dok policija nastoji otkriti motiv ovog jezivog ubistva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading