DRAMA USRED DANA! Lopov ukrao automobil, pa shvatio da je u njemu DETE - roditelji izbezumljeni trčali za vozilom i vikali:"Stani"!

Autor:

Svet

20.12.2023

06:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U policiji su potvrdili da su dobili dojavu o incidentu i da utvrđuju sve okolnosti.

DRAMA USRED DANA! Lopov ukrao automobil, pa shvatio da je u njemu DETE - roditelji izbezumljeni trčali za vozilom i vikali:"Stani"!

Foto: shutterstock

Drmatičan događaj koji se dogodio juče oko 17 sati na Bukovačkoj cesti u Zagrebu izazvao je šok među prolaznicima. Muškarac je, vidno izbezumljen, trčao niz put uzvikujući „Stani, stani!“, dok je žena trčala za njim moleći prolaznike da pozovu policiju.

Sagovornik Danas.hr, koji je bio svjedok ovog događaja, ispričao je šta se dogodilo.

- Svi smo se uplašili kada smo ih videli. Ubrzo smo saznali da je čoveku ukraden automobil sa detetom unutra - rekla je ona i dodala da su svi ostali šokirani kada su videli da je u ukradenom automobilu i dete.

Naime, muškarac je ostavio automobil da trči ispred pekare sa upaljenim žmigavcima, a onda je lopov iskoristio priliku i ukrao vozilo, ne znajući da se na zadnjem sedištu nalazi dete.

U policiji su potvrdili da su dobili dojavu o incidentu i da utvrđuju sve okolnosti.

Prema nezvaničnim informacijama Danas.hr, automobil je pronađen na oko petsto metara od pekare, a počinilac je uspeo da pobegne sa lica mesta. Dete je bilo u autu.

Stručnjaci, inače. gotovo svake godine apeluju na roditelje da nikako ne ostavljaju decu samu u kolima.

Podsećamo i na slučaj koji se odigrao 2017. godine u Beogradu, kada je majka ostavila šestomesečenu bebu u automobilu i nepropisno se parkirala, a radnici "Parking servisa" krenuli da odnose vozilo sa sve detetom unutra.

Majka deteta je rekla da je iz vozila izašla na nekoliko minuta iz vozila kako bi uzela nešto od supruga koji je u tom trenutku bio na poslu, a kada se vratila do vozila, videla je da je “pauk” već krenuo sa njim niz ulicu.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading