MILIONER IZ DUBAIJA IMA JASNA PRAVILA ZA SVOJU ŽENU: Ona živi san većine SRPKINJA, ali ovu listu zahteva ne sme da prekrši!

Autor: N.J.

Lifestyle

23.12.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neke žene bi se ovim oduševile.

MILIONER IZ DUBAIJA IMA JASNA PRAVILA ZA SVOJU ŽENU: Ona živi san većine SRPKINJA, ali ovu listu zahteva ne sme da prekrši!

Foto: Instagram/lionlindaa

Linda Andrade (24) je supruga milionera, a s obzirom na to da joj je jedina obaveza da bude lepa, sređena i da čeka muža da dođe sa posla, otvorila je TikTok nalog. Tu često objavljuje zajedničke video snimke gde pokazuje koliko uživaju zajedno. Ona je supruga Rikija Andrade i sebe naziva "domaćicom iz Dubaija". 

Milioner iz Dubaija, Riki, nedavno je na društvenoj mreži TikTok podelio spisak zahteva koji ima za svoju suprugu Lindu. Ovi zahtevi su izazvali veliku pažnju i polemiku na društvenim mrežama.


Očekivanja od supruge

Riki je istakao da od svoje supruge očekuje da nikada ne kuva i da jedu isključivo van kuće. Takođe, istakao je da želi da Linda nosi samo dizajnersku odeću i da nikada ne ide u šoping bez njega. Dodatno, naglasio je da je Lindi dozvoljeno da večera samo u ugostiteljskim objektima sa pet zvezdica, kao i da može nositi samo brend Šanel.

Foto: Instagram/lionlindaa

Linda čeka bebu sa suprugom milionerom


Ovi zahtevi su izazvali brojne reakcije i polemiku u komentarima, jer su mnogi smatrali da su previše zahtevni i da odražavaju zastarele rodne uloge. Neki su čak sumnjali da li je Riki bio ozbiljan kada je izneo ove zahteve ili je možda delom bio ironičan.

Linda je zapravo uspešna preduzetnica

Iako se predstavlja kao "domaćica iz Dubaija", prava istina je da je Linda sama zaradila svoj novac osnivanjem medicinskog centra namenjenog oblikovanju tela kada je imala samo 19 godina. Ona je veoma popularna na TikTok - u gde svakodnevno deli detalje iz svog luksuznog, raskošnog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading