PRAVOM MUŠKARCU ĆE RODITI TROJE DECE! Tea Tairović priznala koliko joj teško pada ODVAJANJE od porodice, publici najavila HAOS u 2024. godini (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.12.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica za Republiku otkrila da joj nisu cvetale ruže u 2023. godini, u 2024. ulazi nikad spremnija!

Popularna pevačica Tea Tairović ostvarila je neverovatn uspeh u 2023. godini. Pevačica je imala solističke koncerte i nastupe širom regiona i izdala dva albuma, ali tu ne namerava da stane. U novogodišnjem intervjuu za portal Republiku, Tea je progovorila o planovima za 2024. godinu, privatnom i ljubavnom životu, kao i onome što joj najviše nedostaje.

Bliži se kraj tvoje najuspešnije godine - koncerti u Beogradu, Sarajevu i Skoplju, dva albuma, Nova godina u Zagrebu, repriza u Beogradu. Kako se osećaš?

- Sjajno, jako srećno i ispunjeno, jako raspoloženo za 2024. godinu.

Šta bi izdvojila kao tvoj najomiljeniji trenutak ove godine?

- Ima ih više zaista. Momenti kad izađem na binu na svojim koncertima, zagrljali sa ljudima koji su dolazili na moje nastupe, trenuci kad sam shvatila da se album "Balerina" peva uglas, ti trenuci su najsrećniji.

Republika

Foto: Dušan Petrović

Tea Tairović, novogodišnji intervju

Da li postoji nešto što bi izbrisala iz ove godine?

- Uvek ima nešto što mi se ne dopada. Ne znam sada kako to publika posmatra, ali nikome ne cvetaju ruže. Što bi rekla Dragana Mirković - ruže cvetaju samo u pesmama. Svako ima neku svoju brigu i svakome je svoja briga najveća, tako i meni. Uvek pred neke dobre stvari mi se dešava serija loših stvari, ali ništa ne bih izbrisala. Kako bi znao šta je sreća, ako ne znaš šta je nesreća? Ne bi ih onda razlikovali ljudi.

Jedna si od najangažovanijih pevačica na našim prostorima, da li ti nedostaju trenuci mira sa porodicom?

- Meni porodica baš nedostaje, sad već jako nedostaje. Vidim da i ja njima nedostajem. Oni mene stvarno podržavaju. Niko od mojih najbližih me nikad nije pozvao da mi kaže: "Ti nama ne posvećuješ dovoljno vremena". Oni razumeju sve ovo, shvataju da je sve ovo moj san, ali da mi nedostaju, to je istina.

Da li imaš neku omiljenu prazničnu uspomenu, možda neku koja ti nedostaje i volela bi da se desi opet? Da li će tvoji biti sa tobom za Novu godinu?

- Recimo slave, kad slavimo slavu 14. januara, to su mi omiljene uspomene. Moja porodica dolazi sa mnom na koncerte, ali neće biti na nastupu za Novu godinu. Koncerti su ipak malo drugačija dešavanja od tih klupskih. Oni ne vole da im je preglasno, da ih neko gura. Više vole da su kod kuće, oni će biti ove godine kod kuće, a ja na Velesajmu. 

Republika

Foto: Dušan Petrović

Tea Tairović

Šta bi volela da dobiješ za Novu godinu?

- Od Deda Mraza? Jao, pa ne znam... Ova materijalno ne bih ništa poželela, ali... Zbog ovih koncerata ne mogu da se najedem kao čovek, želim neki burek... Ali ne mogu protiv sebe, znači burek, ćevapi... Ma sarma, kupus... Štrudle sa višnjama, a i sa makom! Gomboce!

Izjavila si nedavno da bi volela novu ljubav i da rodiš troje dece. Šta treba da ima muškarac da bi te osvojio u 2024. godini?

- Mora da bude pravi muškarac! Da bude zaštitnik, da mi bude oslonac, da mi bude podrška, da razume neke moje ženske bubice, da ume da me nasmeje. Ali najviše da mi bude oslonac i podrška, da me stvarno voli zbog mene, moj karakter takav jeste.

Da li se takav muškarac nije pojavio ili se samo plaše da ti priđu, ipak si jedna od najvećih zvezda na našim prostorima?

- Da li ja izgledam strašno? Okej, razumem ako ne mogu da me prate, tj. smatraju da ne mogu ili da ja imam neka prevelika očekivanja koje po njegovom mišljenju ne može da ispuni... Ali mislim da se pravi muškarci ne plaše sitnih malih žena kao što sam ja (smeh).

Republika

Foto: Dušan Petrović

Tea Tairović, Nova godina

Najavila si i za 2024. godinu album, to će biti treća godina zaredom kako izbacuješ albume. Šta publika može da očekuje novo od tog albuma? Neki novi pravac ili nastavljaš sa proverenim receptom?

- Ja moram da napomenem jednu stvar. Ne snimam album da bih snimila album. Snimam zato što mi se snima. Stvara mi se muzika, imaam veliku inspiraciju. Ne volim da koristim reč "recept". Ne delim muziku na gram hita, ne volim tako da razmišljam u muzici. Ono što mogu da očekuju je moje srce u muzici.

Arena 2024. godine?

- Ja sam to nezvanično najavila, glupo mi je da pričam o tome dok ne bude zvanično, ali da, možete da očekujete.

Kad smo kod Arena, da li možemo da očekujemo i duet sa Aleksandrom Prijović?

- To morate da pitate Aleksandru. Ja bih volela, ali to morate da pitate nju. Nismo pričale o tome za sada. Znam da bi fanovi voleli. Pre toga mi sledi da ukrstim glas sa mojom dragom Sanjom Vučić, a podjednako mi je draga i Aleksandra - zaključila je Tea u novogodišnjem intervjuu za Republiku, a ceo intervju pogledajte na početku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading