FAN ISTETOVIRAO TEU TAIROVIĆ NA GRUDIMA: Ovo morate videti - na sve liči, samo NE na pevačicu (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

22.12.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo na koga liči lik na tetovaži fana Tee Tairović!

FAN ISTETOVIRAO TEU TAIROVIĆ NA GRUDIMA: Ovo morate videti - na sve liči, samo NE na pevačicu (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, instagram.com/tea_tairovic

Poslednja objava popularne pevačice Tee Tairović na društvenoj mreži Instagram izazvala je veliku pažnju javnosti. Naime, Tea je podelila snimak mladića koji je istetovirao njen lik na grudima, izražavajući oduševljenje. Međutim, korisnici društvene mreže X (nekadašnji Tviter), imali su svoje komentare na ovu situaciju, koji se, po svemu sudeći, nisu slagali sa njenim.

Naime, reakcija na društvenim mrežama bila je podeljena, a mnogi korisnici su izrazili negodovanje. Dok su neki podržali mladića i istakli da je to njegovo lično pravo, drugi su se šalili na račun sličnosti tetovaže sa poznatim ličnostima.

Republika

Foto: instagram.com/tea_tairovic

Tea Tairović pokazala tetovažu sa svojim likom

"Meni ovo više liči na Cecu ili Priju", "Ma, ovo je Ivana Munđa", "Tea Tairović, ali iz Kineza", "Veliki rispekt za Teu, naravno, ali zašto bi neko istetovirao njen lik na grudima", "E, svašta, sad sam sve video", "Svako nek tetovira šta god želi, njegovo telo - njegov izbor, ali sa tehničke strane gledano ne liči baš na Teu", "Ja bih pre rekao Zejna", "Svakako velika čast za Teu", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod sporne objave.

Podsećanja radi, atraktivna pevačica Tea Tairović održala je solistički koncert u Sarajevu pred prepunom Skenderijom, gde je 12.000 ljudi pevalo uglas sa njom. Tokom nastupa su je savladale emocije pa je u jednom trenutku i zaplakala, i to kada je pomenula majku Božicu, koja joj je najveća podrška u životu.

- Ovo je jedna od omiljenih mojih pesama i ovo što ću da kažem mogu samo da kažem zato što moja majka nije sada tu, inače ne bih mogla da izgovorim nijednu reč. Mama, ja nisam uvek bila idealna žena, nisam bila idealni saradnik, nisam bila idealna ćerka... Mnogo puta sam bila na vrhu, mnogo puta sam sijala, a nekada sam bila i na stubu srama. Kroz šta god da sam prolazila, i to vama kažem, život me je tome učio, kroz šta god da prolazim, da ste najgore na svetu, uvek jedna žena stoji tu sa vaše strane, drži vašu stranu makar bila fizički tu ili vas gledala negde. Za naše majke, na naše heroje! Volite vaše majke - rekla je Tea kroz suze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading