DRAGANA MIRKOVIĆ OTKAZALA KONCERTE: Zbog smrtnog slučaja u porodici donela drastičnu odluku!

Autor: P. R.

Zabava

22.12.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzička zvezda odlučila je da zbog smrti svekrve odloži koncerte za februar naredne godine.

DRAGANA MIRKOVIĆ OTKAZALA KONCERTE: Zbog smrtnog slučaja u porodici donela drastičnu odluku!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Nakon što je u javnosti poput bombe odjeknula vest da je svekrva muzičke zvezde Dragane Mirković iznenada preminula, pevačica se sada s tugom oglasila, te saopštila javnosti da je odlučila da svoje solističke koncerte u beogradskoj Areni zakazane za 29. i 30. decembar otkaže i pomeri ih za februar naredne godine.

- Sa neizmernom tugom prinuđena sam da vam se danas obratim. Moja porodica i ja prolazimo kroz jedan od najtežih dana jer smo ostali bez naše drage bake, majke i svekrve Marte. Meni je ovih dana mesto uz moju porodicu i ma koliko se radovala našem druženju, moram da vas obavestim da ću odložiti koncertne aktivnosti u sledećem periodu, pa ću i koncerte zakazane u Areni za 29. i 30. decembar morati da pomerim za 16. i 17. februar. Više od svega sam želela da na najlepši način uz vas koje volim i koji me volite završim godinu i otpočnem svoju turneju, ali sam sigurna da ćete razumeti zašto je to u ovom trenutku nemoguće - istakla je potresena Dragana, te dodala da i dalje jedva čeka da se druži sa svojim fanovima, kojima je zahvalna na svemu:

Republika

Foto: Miomir Milić

Dragana Mirković otkazala koncerte u Areni

- Znam koliko ste se radovali svemu, da su neki od vas pola sveta proputovali da bi bili uz mene, i potrudiću se da vam to nadoknadim. Karte kupljene za prethodne datume važiće za nove termine. U svoje i u ime porodice hvala vam na porukama saučešća, razumevanja, podrške i ljubavi, neizmerno nam znače. Voli vas vaša Dragana!

Podsećanja radi, samo nedelju dana pred velike koncerte u Beogradu, folk zvezdu Draganu Mirković zadesila je tragična vest kada je preminula majka njenog supruga Tonija Bijelića, koji je pre nepune dve godine ostao i bez oca. Tužnu vest saopštio je upravo Toni, koji se oglasio putem društvene mreže Instagram. Toni je podelio fotografiju svoje mojke.

Počivaj u miru, moja mamice. 11.04.1947 - 22.12.2023. - napisao je Toni.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Dragana Mirković i Toni Bijelić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading