MILOŠ NA RUŠEVINI U KOJOJ JE U ČASU OSTAO BEZ SINOVA I ŽENE: Bagerima uništena kuća masovnog ubice sa Cetinja (VIDEO)

Autor:

Hronika

02.01.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do temelja je uništena trospratna porodična kuća Vuka Borilovića masovnog ubice sa Cetinja.

MILOŠ NA RUŠEVINI U KOJOJ JE U ČASU OSTAO BEZ SINOVA I ŽENE:  Bagerima uništena kuća masovnog ubice sa Cetinja (VIDEO)

Foto: Facebook, yoututube.com/Televizija E, Printscreen/https://www.facebook.com/ratko.ludak

Kuća masovnog ubice Vuka Borilovića u cetinjskom naselju Medovina gde je i počeo krvavi pir, srušena je uoči Nove godine 31. decembra u večernjim satrima, po nalogu nadležne inspekcije.

Na našem portalu pogledajte kako je do temelja uništena trospratna građevina u kojoj je Borilović ubio dva dečaka, braću Mašana(11) i Marka(8) Martinovića i njihovu majku Natašu(35). Snimak je napravio Miloš Martinović kojem su ubijeni sinovi i žena .

Republika

Foto: Printscreen/Facebook

Srušena kuća Vuka Borilovića ubice sa Cetinja

Očekuje se da ovih dana nadležni nastavi da uklanjaju ruševine koje strahovito bole porodice  11 ubijenih osoba i petoro ranjenih, ali i brojne Cetinjane pogođene tragedijom, a koji su stremili da se i desi ovo rušenje.

Kuća je srušena na osnovu odluke inspekcije Ministarstva prostornog planiranja urbanizma i državne imovine jer objekat na toj katastarskoj parceli nije imao građevinsku dozvolu.

Saglasnost za rušenje su potpisale Svetlane Borilović majka ubice  i Ljiljana Memedović, dok jer zahev za rušenje podneo Miloš Martinović kojem je monstrum ubio čitavu porodicu, voljenu suprugu i obožavane sinove. 

Republika
U srušenoj kući ubijena je Nataša Martinović sa sinovima Mašanom i Markom

Kuća je srušena 31. decembra i mnoštvo Cetinjana je prisustvovalo tome, a zapis rušenja je više njih sačinilo, između ostalih i Miloš koji je inicirao samo rušenje.

 

 

Borilović je masakr na Cetinju počinio 12. avgusta 2022. godine ubivši jedanaestoro sugrađana i ranivši još petoro, nasumično pucajući u njih. Ubice je ubijen pošto je otvorio vatru na policiju koja je sprečila veću tragediju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading