ZAPALJEN AUTOMOBIL U NOVOM PAZARU! Sumnja se da se radi o sukobu dva meštana!

Autor:

Hronika

26.01.2024

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob dva meštana sela Žunjeviće eskalirao, jednom zapaljen automobil.

ZAPALJEN AUTOMOBIL U NOVOM PAZARU! Sumnja se da se radi o sukobu dva meštana!

Foto: Shutterstock

Danas popodne, u selu Žunjeviće kod Novog Pazara, došlo je do zastrašujućeg incidenta kada je automobil namerno zapaljen.

Incident se dogodio oko 15 časova, a vatrogasci su brzom intervencijom uspeli da ugase vatru, ali prednji deo vozila i delimično unutrašnjost su izgoreli, prenosi Informer.


Postoje sumnje da ovaj napad može biti povezan sa prethodnim sukobima dvojice meštana Žunjevića. Policija je odmah reagovala i izvršila uviđaj na licu mesta, a trenutno intenzivno radi na identifikaciji osumnjičenih. Detalji o motivima i osumnjičenima za sada nisu javno objavljeni, ali istraga je u toku.

Ovaj događaj je izazvao zabrinutost među meštanima, koji su uznemireni zbog eskalacije sukoba i nasilja u njihovom selu. Neki od njih su izrazili strahovanje da bi ovo moglo dovesti do daljeg narušavanja mira i bezbednosti u selu.

Sukobi između dvojice meštana, za koje se sumnja da su povezani sa ovim incidentom, predstavljaju deo šireg problema koji već duže vreme potresa selo Žunjeviće.

Sve češće se dešava da se na ovakav način rešavaju konflikti među zavađenim licima, što dovodi do još veće eskalacije sukoba.

Tako su nedavno uhapšeni muškarci J. N. (31) i V. A. (29) iz Novog Sada, zbog sumnje da su u četvrtak, 4. januara, oko 3,20 časova na Telepu podmetnuli požar ispod vozila predsednika Advokatske komore Vojvodine B. V. (54), koji je bio parkiran ispred njegove kuće. 

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu u saradnji sa pripadnicima MUP RS PU Novi Sad rasvetlili su krivično delo izazivanje opšte opasnosti i dana 11. januara lišili slobode osumnjičene.

Njima je određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati, kako ne bi pobegli, uticali na svedoke ili ponovili krivično delo, nakon čega će biti privedeni uz krivičnu prijavu osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading