PEDOFIL IZ NOVOG PAZARA "POMAGAO" BOLESNOJ DEČICI, DOK SE NAD ĆERKICOM IŽIVLJAVAO! Stravične stvari pronađene na Nerminovom profilu - hvalio se DRUGARIMA!

Autor:

Hronika

26.01.2024

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

N. D. nalazi se u zatvoru u Beogradu.

PEDOFIL IZ NOVOG PAZARA "POMAGAO" BOLESNOJ DEČICI, DOK SE NAD ĆERKICOM IŽIVLJAVAO! Stravične stvari pronađene na Nerminovom profilu  - hvalio se DRUGARIMA!

Foto: facebook

N. D.

Jeziv slučaj pedofilije zgrozio je Srbiju. Naime, muškarac Nermin D. (45) priveden u akciji policije i tužilaštva u Novom Pazaru zbog sumnje da je svoju maloletnu ćerku (13) primoravao na polne odnose.

Prema saznanjima iz MUP-a Srbije, sumnja se da je svoju ćerku primoravao na seksualni odnos još od šeste godine.Do ovog saznanja došli su pripadnici sektora za visokotehnološki kriminal u Beogradu, jer se radi i licu koji je pre nekoliko godina osuđen za primamljivanje maloletenih devojčica.

Sumnja se da se fotografisao dok je opštio sa rođenom ćerkom. Kasnije je te fotografije delio sa drugim pedofilima. 

Foto: Facebook

Jeziva objava Nermina D.

Na svom fejsbuk profilu je često delio slike sa ćerkicom. U komentarima, odgovarao je poznanicima kao da se ništa ne dešava. U opis fotografija koristio je rečenicu "moj maji slatkiš".

Da slučaj bude još jeziviji na svom Fejsbuk profilu podelio je apel vezan za slepu devojčicu za koju se prikuplja novac. U isto to vreme je zlostavljao i seksualno eksploatisao rođeno dete. 

- Ova devojčica je slepa, ako se podeli objava ide donacija koja će je pomoći u lečenju i ostalim potrepštinama  - navodi se u objavi. 

N. D. nalazi se u zatvoru u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading