"LJUBAVNI SASTANAK" TRINKIJERIJA I CRNO-BELIH U ARENI! Evo GDE možete pratiti prenos utakmice Partizan-Žalgiris!

Autor:

Sport

26.01.2024

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas novi susret najelitnijeg evropskog takmičenja.

"LJUBAVNI SASTANAK" TRINKIJERIJA I CRNO-BELIH U ARENI! Evo GDE možete pratiti prenos utakmice Partizan-Žalgiris!

Foto: Euroleague.net

Košarkaši Partizana dočekuju Žalgiris u okviru 23. kola Evrolige večeras od 20.30 časova. 

Krcatoj Areni će se na klupi gostiju predstaviti dobro poznato lice, jer kao što je opšte poznato, u Beograd stiže Andrea Trinkijeri, nekadašnji stručnjak crno-belih. 

On je u izjavi pred duel naglasio emocije upletene u večerašnji okršaj. 

- Igrati tamo… Ko god da radi posao trenera ili je košarkaš, igrati u takvoj atmosferi, kao i u Žalgirio areni, jeste nešto što se ne zaboravlja. Samo ću otići tamo i uživati u svakom trenutku - rekao je uvek interesantni Trinki. 

Što se Partizana tiče, deluje da su muke sa povredama konačno okončane. Aleksa Avramović se vratio u stroj protiv Mege u meču AdmiralBet ABA lige i biće spreman da večeras pomogne svom timu. Ipak, ne treba očekivati velike minute od njega. 

Foto: Admiralbet ABA liga/Dragana Stjepanović

Aleksa Avramović

Jedini blago upitan za ovaj meč je Tristan Vukčević. Željko je naglasio da je osetio omanji bol, ali da će najverovatnije biti u stroju za napad na "zelenu šumu". 

Žalgiris je najbolja ekipa u šutu sa distance u Evroligi ove sezone sa neverovatnih 40.9 posto. Partizan prethodne sezone je bio na tom nivou, ali ove godine varira. Ukoliko Naneli "namesti ruku" kao protiv Makabija, a Panter ostane hladne glave, kako kapitenu i dolikuje, crno-beli ne bi trebali da imaju veće probleme pri anuliranju najveće prednosti Litvanaca. 

Foto: Starsport

Kevin Panter

Kladionice izrazito favorizuju Partizan. Domaćinska pobeda u Areni se plaća kvotom 1.30, dok bi eventualni brejk Trinkija i ekipe doneo čak četiri puta uloženog iznosa. Ovo ne čudi s obzirom da je Žalgiris jedna od slabijih ekipa ove sezone na 16. poziciji, ali to treba uzeti sa zadrškom jer se usred Evrolige desila rotacija na klupi - i to velika!

Košarkaši Partizana zauzimaju 11. mesto u najelitnijem evropskom takmičenju i aktivno se nalaze u borbi za plej-of sa skorom 11-11. Pobeda je večeras kategorički imperativ, a poraz verovatno prekretnica u lošem smislu. 

Meč možete pratiti na Sport Klubu 1, a ukoliko niste u mogućnosti, uvek je u opticaju lajv iz minuta u minut na portalu Republika.rs. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading