AVRAMOVIĆ SPREMNIJI NEGO IKAD: Ništa NE MOŽE da me odvoji od terena! Povreda je PROŠLOST za košarkaša Partizana!

Autor:

Sport

25.01.2024

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksa puca od samopouzdanja pred susret sa Žalgirisom.

AVRAMOVIĆ SPREMNIJI NEGO IKAD: Ništa NE MOŽE da me odvoji od terena! Povreda je PROŠLOST za košarkaša Partizana!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana dočekuju Žalgiris u okviru 23. kola Evrolige u petak od 20.30 časova. Krcatoj Areni će se na klupi gostiju predstaviti dobro poznato lice, jer kao što je opšte poznato, u Beograd stiže Andrea Trinkijeri, nekadašnji stručnjak crno-belih.

Na poslednjem treningu uoči susreta, za medije je govorio Aleksa Avramović, košarkaš crno-belih. 

Aleksa se vratio posle bolne i duge povrede koju je doživeo na meču sa Armanijem. Sada se vraća spreman i deluje da ga ništa ne može zaustaviti. 

- Već 15 dana treniram, osećam se dobro, imao sam u početku bolove, ali to je sada prošlost. Nekada imam blag bol, ali ništa što mene može da odvoji sada od terena, jer dobro se osećam i hvala Bogu, fizioterapeuti i lekari su rekli da sam dobro- rekao je Aleksa. 

Foto: star sport

Aleksina povreda ne meču sa Armanijem

Pored povrede, govorio je i o tome koliko sa Žalgiris promenio od prvog ovosezonskog susreta, naročito dolaskom Andree Trinkijerija na klupu. 

- Pobedili smo ih u prvoj utakmici. Igrali smo dobro, krasila nas je nesebična igra, a znamo koliko je teško igrati na njihovom terenu. Promenili su trenera, biće potpomognuti Butkevičijusom koji je odličan odbrambeni igrač. Ali to je isti tim, iste karakteristike igrača. Nadam se da ćemo sutra izaći na teren i pokazati da vredimo - izjavio je Avramović. 

Za kraj, pokazao je svoj stav prema pristupu utakmici. 

- Svaka utakmica je finale i svaka sledeća je najbitnija. Sada je to Žalgiris, a kasnije za ostale ćemo da se potrudimo da pobedimo, ali prvo sutra da krenemo od slova Ž - Istakao je Avramović kroz osmeh.

Žalgiris trenutno zauzima 16. mesto sa učinkom osam pobeda na 22 duela, dok je Partizan na poziciji 11 sa skorom 11-11.

 

https://www.sofascore.com/tournament/basketball/international/euroleague/138#id:53198

 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading