UPRAVA JE DOGOVORILA PET POJAČANJA: U Lajkovcu se ekipa ozbiljno sprema za nastavak sezone!

Autor:

Sport

25.01.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki planovi u redovima Železničara.

UPRAVA JE DOGOVORILA PET POJAČANJA: U Lajkovcu se ekipa ozbiljno sprema za nastavak sezone!

Foto: FK Železničar 1927 Lajkovac

Igrao se u glavnom u Lajkovcu u poslednje dve decenije Srpska liga, ali je Železničar već tri godine član Kolubarsko-mačvanske zone

Republika

U aktuelnom prvenstvu Železničar nakon jesenjeg dela prvenstva drži petu poziciju sa bodovnim saldom na koti 20. Učinak od šest trijumfa, isto toliko poraza i dva remija "ostavio" je klub na šest bodova zaostatka u odnosu na jesenjeg prvaka. Uprava kluba u dosadašnjem transfer periodu dogovorila je dolazak pet fudbalera.

Prvi promovisani novajlija je David Velimirović (17) koji je prošao sve selekcije Budućnosti iz Valjeva, i sada se odlučio da zaduži opremu kluba iz Železničara. Nakon njega stigao Nebojša Marković se vratio u klub čiji je bio dugogodišnji igrač, njegovo iskustvo će sigurno doprineti ostvarenju klupskih ciljeva na proleće.

Iz redova Vrelo Sporta stigao je Nemanja Branković (32), jako iskusan zadnji vezni, koji je uglavnom nastupao za klube iz opštine Ub. Marko Baratović (28) je nakon pet i po godina prvoedenih u Divicima odlučio da promeni sredinu, reč je o fudbaleru koji igra na mestu desnog beka. Poslednji promovisani novajlija, barem za sada, je Nemanja Mićić.

Bodovna situacija u Kolubarsko-mačvanskoj zoni je jako zanimljiva, veliki broj timova se bori kako za gornji deo tabele, tako i za donji, što nam garantuje jako zanimljivo proleće. Što se tiče konkretno Železničara, pet od šest ligaških poraza zabeležena su na gostovanjima, pa će pred svojim navijačima u Lajkovcu ekipa imati prilike za popravni.

Prolećni deo prvenstva sastav Železničara otvara na gostovanju OFK Osečini, prvi duel ova dva tima završen je pobed tadašnjeg domaćina rezultatom 3:1.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading