POVRATAK ANĐELKOVIĆA U VELIKU PLANU: Mladi krilni fudbaler će imati dvostruku ulogu u klubu!

Autor:

Sport

25.01.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zalog za budućnost.

POVRATAK ANĐELKOVIĆA U VELIKU PLANU: Mladi krilni fudbaler će imati dvostruku ulogu u klubu!

Foto: facebook.com/FK Morava Velika Plana

Mata se vraća kući

Igrao se u Velikoj Plani u sezoni 09/10 srpskoligaški fudbal, ali je od tada fudbalski klub Morava član zonskog stepena takmičenja.

Republika

U aktuelnoj sezoni Morava je istakla kandidaturu za plasman u viši rang, zimsku pauzu ekipa provodi na trećoj poziciji sa pet bodova zaostatka za jesenjim prvakom, što znači da ništa nije izgubljeno i dalje.

Prelazni rok u Velikoj Plani otvoren je dolaskom Petra Jovanovića, nakon njega stigli su Jovan Mirić i Nikola Stanisavljević, a sada je izvršena promocija i četvrtog zimskog pojačanja. 

Još jedno Planjsko dete je vraćeno u Moravu, Mateja Anđelković (17) zadužio je dres Morave i predstavljaće veliko pojačanje omladinaca tima iz Velike Plane u borbi za Prvu ligu, ali će isto tako biti i konkurencija za bonus igrača u prvom timu. 

Republika

Foto: FK Morava Velika Plana

Odličan posao čelnih ljudi Morave

Mateja je ponikao u Plani, kasnije je branio boje Jagodine i Radničkog iz Svilajnca u mlađim kategorijama, i sada je došlo vreme da ozbiljnije konkuriše za seniorski fudbal, posebno što je sada "problem" pojedinim klubovima status bonus igrača.

Anđelković se najbolje snalazi na poziciji iza napadača, i na kraju, i njegovo dosadašnje iskustvo će dosta značiti novim saigračima u redovima Morave, u pohodu na pehar omladinske lige. 

Prolećni deo prvenstva Morava otvara pred svojim navijačima protiv jesenjeg prvaka, prvi duel sa OFK Napretkom završen je remijem, rezultatom 1:1.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading