UZBURKALA SE VELIKA MORAVA: Superligaški napadač je stigao - temperatura uoči velikog derbija, polako se zagreva!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.01.2024

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nastavku takmičarske godine, sve je moguće.

UZBURKALA SE VELIKA MORAVA: Superligaški napadač je stigao - temperatura uoči velikog derbija, polako se zagreva!

Foto: FK Morava Velika Plana

Fudbaleri Morave iz Velike Plane jesenji deo šampionata u okviru Zone Podunavsko-šumadijske okončali su na trećoj poziciji sa pet bodova zaostatka u odnosu na lidera, ekipu OFK Napretka iz Markovca.

 

Planjani su tokom prvih 14 prvenstvenih mečeva zabeležili skor od osam pobeda, tri remija i isto toliko poraza i svakako će svi u redovima plavo-belih učiniti sve što je u njihovoj mogućnosti da ponove ostvarenje od pre gotovo decenije i po kada su bili deo trećeg stepena srpskog klupskog fudbala.

Kako bi navedeno i ostvarili, agilno rukovodstvo kluba je angažovalo superligaško pojačanje.

Reč je o napadaču Nikoli Stanisavljeviću koji stiže iz redova lučanske Mladosti, a koji je prethodnih šest meseci proveo u Radničkom iz Svilajnca gde je igrao kao pozajmljeni fudbaler.

Foto: FK Morava Valika Plana

U Velikoj Plani će se ponovo igrati srpskoligaški fudbal

 

- Nikola Stanisavljević:

Datum rođenja: 2. decembar 2003. godine

Mesto rođenja: Požarevac

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: Mladost U-17 (Lučani), Mladost U-19 (Lučani), Mladost (Lučani), Mladi radnik 1926 (Požarevac), Radnički (Svilajnac)

Dvadesetogodišnji Požarevljanin će priliku za debi u dresu novog kluba imati u prolećnoj premijeri kada će Morava dočekati upravo jesenjeg šampiona OFK Napredak iz Markovca. Biće to susret koji će u mnogome odlučiti i krajnji ishod ovosezonskog takmičenja, a treba podsetiti da je prvi ovosezonski susret dve ekipe okončan podelom bodova 1:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading