UPRAVA RADI FANTASTIČAN POSAO: Odlazaka neće biti - već su promovisana dva pojačanja!

Autor:

Sport

20.01.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Velikoj Plani se uveliko pripremaju za proleće.

UPRAVA RADI FANTASTIČAN POSAO: Odlazaka neće biti - već su promovisana dva pojačanja!

Foto: FK Morava Velika Plana

Radno u Velikoj Plani

Tim Morave iz Velike Plane partijama tokom jesenjeg dela Podunavsko-šumadijske zone istakao je kandidaturu za najviši plasman i šansu da se ekipa takmiči u višem rangu takmičenja.

Republika

Obelodanila je uprava kluba plan priprema, i po imenima rivala se može videti da će Morava odmeriti snage sa jakim protivnicima, i da će time pokušati da digne formu za prolećni deo prvenstva. Što se tiče aktuelnog zimskog prelaznog roka, stigla je potvrda dva pojačanja u Velikoj Plani.

Petar Jovanović (25) prvi je novajlija u redovima Morave, reč je o bivšem fudbaleru Mladog Radnika, Smedereva, Zvižda, Sloge iz Petrovca i Đerdapa iz Golupca, gde je proveo proteklih šest meseci. Kvaliteti jednog od najboljih štopera lige su svima dobro poznati, prošle sezone je bio jedan od glavnih igrača tima iz Petrovca na putu ka plasmanu u Srpsku ligu. 

Uprava Morave uspela je da dogovori novu saradnju sa Jovanom Mirićem (21), fudbalerom koji je proteklih godinu i po dana branio boje Kušiljeva. Talentovani krilni fudbaler se vraća u svoj matični klub, nastupao je još i za Radnički (Novi Beograd) i OFK Mihajlovac. Mirić je rođeni Planjanin, i time je nastavljena politika tima iz Velike Plane da se "njihova deca" vraćaju u grad.

Pripreme za nastavak sezone počinju 27. januara na Gradskom stadionu u Velikoj Plani, veliki "plus" za upravu i igrački kadar jeste da su čelni ljudi uspeli da dogovore nastavak saradnje sa svim fudbalerima iz jesenjeg dela, tako da odlazaka neće biti. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading