KLUB IZ SEČNJA OBAVESTIO NAVIJAČE O NOVINAMA: Pored promene na mestu predsednika, promovisan je i prvi novajlija u igračkom kadru!

Autor:

Sport

20.01.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radno u redovima Bilećanina.

KLUB IZ SEČNJA OBAVESTIO NAVIJAČE O NOVINAMA: Pored promene na mestu predsednika, promovisan je i prvi novajlija u igračkom kadru!

Foto: FK Bilećanin Sečanj

Prošlogodišnji šampion A lige FSG Zrenjanina odlično se snašao u višem rangu, i nakon jesenjeg dela stigao je do plasmana na četvrto mesto na tabeli.

Republika

Situacija u okviru PFL-a Zrenjanin nakon prvog dela sezone je takva da se Napredak iz Česterega istakao kao glavni kandidat za plasman u viši rang, i da već ima solidnu prednost u odnosu na prvog pratioca, koja iznosi sedam bodova. Sastav Bilećanina sa četvrtog mesta u odnosu na jesenjeg prvaka zaostaje 17 bodova, uprava kluba želi da dodatno popravi plasman na proleće, i s tim u vezi krenula je sa jačanjem igračkog kadra.

Prvo pojačanje u Bilećaninu stiže iz komšiluka, reč je o Marku Rajkovu (26) koji godinu dana provedenih u opremi Radničkog 1911 iz obližnje Jaše Tomić, stiže u Sečanj. Reč je o fudbaleru koji se najbolje snalazi uz levu aut liniju terena, u karijeri je nastupao još za Krajinu iz Krajišnika (3 godine) i Proleter iz Neuzine, gde je proveo pet godina.

U toku jučerašnjeg dana stigla je i zvanična potvrda iz Sečnja povodom promene na mestu predsednika kluba, Damir Đurić je zbog privatnih obaveza prešao na mesto sportskog direktora, dok je jednoglasno za novog prvog čoveka Bilećanina izabrao Milan Vujović. 

Zahvaljujem se svim igračima koji su prošli kroz klub za ove četiri godine, trenerima Uljareviću i Kravarušiću, upravi i svim ljudima koji su pomogli da klup opstane i funkcioniše u ovim teškim vremenima. Preuzeli smoga u teškim trenucima, kada i nije bio prestiž biti na samom čelu, a predajemo stabilan i što je najvažnije održiv sistem sa respektabilnim mlađim kategorijama, što je veliki zalog za budućnost, Ostajem na mestu sportskog direktora, uz igrače i struku, koji će i dalje imati moju bezrezervnu podršku i pomoć. Nadam se da će u doglednoj budućnosti klub zaigrati i u rangu više, što Sečanj kao opštinsko mesto i zaslužuje - istakao je odlazeći predsednik Đurić. 

U narednim danima se mogu očekivati novo dešavanja po pitanju igračkog kadra u Sečnju, promena u upravi kluba ne bi trebala da utiče na ciljeve i stanje u redovima Bilećanina, jer je reč o stabilnoj sredini, koja je jako dobro organizovana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading