BRAĆA NA ISTOM ZADATKU: Nekadašnji superligaš nastavlja sa serijom pojačanja - klub želi ponovo da zakorači stazama uspeha!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.01.2024

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko spremanje igračkog kadra u Pećincima.

BRAĆA NA ISTOM ZADATKU: Nekadašnji superligaš nastavlja sa serijom pojačanja - klub želi ponovo da zakorači stazama uspeha!

Foto: FK Donji Srem 2015

Ne tako davno sportski kolektiv iz Pećinaca je bio deo superligaškog karavana i u borbi za prvenstvene bodove, takmičili su se sa najboljim srpskim klubovima, ali danas tavore u sredini tabele četvrog ranga, južnoj grupi vojođanskog fudbala.

 

Tokom prethodne jeseni ekipa Donjeg Srema 2015 ostvarila je skor od šest pobeda, dva remija i sedam poraza i u nastavak takmičenja ulazi sa desete pozicije i u ovom momentu je teško očekivati da se mogu uključiti u ravnopravnu borbu za šampiosnki pehar, s obzirom da vodeći Hadjuk iz Divoša ima 17 bodova prednosti.

I pored svega navedenog rukovodstvo Pećinčana ove zime vredno radi ja kompletnoj rekonstrukciji igračkog kadra.

Novi članovi Donjeg Srema 2015 već su postali Luka Đokić, Marko Labović, Mihajlo Đorđević i Vuk Subašić, a klub je sada informisao javnost o još dve akvizicije.

Reć je o braći Trifunović, Radenku i Vukašinu.

Radenko Trifunović je 1997. godište, igra na poziciji zadnjeg veznog fudbalera, mada može odgovoriti i zadacima na bekovskim pozicijama. Tokom dosadašnje karijere nastupao je za Majur u Petlovaču, a u Pećince stiže iz ekipe Borca iz Lešnice.

Vukašin je mlađi brat, rođen je 1999. godine. Igra na poziciji centralnog veznog igrača, a u redove Donjeg Srema 2015 stiže iz Lipolista.

Foto: FK Donji Srem 2015

Na "Suvači" se ozbiljno radi ove zime

 

Poptuno je jasno da se u Pećincima ove zime užurbano radi na jačanju ekipe koja bi možda već naredne sezone mogla biti konkurentna za sam vrh tabele.

Kada je reč o nastavku takmičenja, sva dosadašnja pojačanja priliku za debi u dresu novog kluba imaće u prolećnoj premijeri kada će Donji Srem 2015 gostovati Radničkom u Novoj Pazovi. Navedeni susret zakazan je za drugi dan meseca marta, a prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan je minimalnom pobedom Pećinčana rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading