NAJAVLJENO JE I OSTVARENO: Agilno rukovodstvo vredno radi - i treće pojačanje u zimskom prelaznom roku je stiglo!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.01.2024

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva lasta je sletela u Runjane.

NAJAVLJENO JE I OSTVARENO: Agilno rukovodstvo vredno radi - i treće pojačanje u zimskom prelaznom roku je stiglo!

Foto: FK Budućnost Runjani

Fudbaleri Budućnosti iz Runjana prvi deo takmičarske sezone u okviru Opštinske lige Loznica - "grupa A" okončali su na vicešampionskoj poziciji i u nastavku takmičenja pokušaće da se domognu plasmana u viši rang takmičenja, Međuopštinsku ligu Jadar.

 

Sportski kolektiv iz naseljenog mesta u gradu Loznica prethodnu jesen je okončao sa skorom od osam pobeda i jednog poraza, tako da u nastavak sezone ulazi sa tri boda manje u odnosu na Vuk iz Tršića koji je prvi deo šampionata okončao sa stoprocentnim učinkom.

Dve ekpe će svakako voditi veliku borbu u nastavku takmičenja, a rukovodstvo zeleno-belih danas je najavilo start zimski prelazni rok i pored činjenice da je klub već angažovao dvojicu novajlija.

Tokom zimske pauze dres kluba iz Runjana već su zadužili čuvar mreže Nikola Manojlović koji je stigao iz redova Rađevca iz Krupnja, kao i brzonogi napadač Miloš Mićić.

Treće pojačanje zeleno-belih danas je stiglo, mada klub još uvek navedeni transfer nije potvrdio. Odbrambeni fudbaler Milorad Stanimirović biće nova akvizicija Budućnosti, objavio je njegov dosadašnji klub Hajduk iz Ribarice na zvaničnoj klupskoj Instagram stranici.

Foto: FK Hajduk Ribarica

Treće zimsko pojačanje u Runjanima - Milorad Stanimirović

 

Reč je o iskusnom tridesetdvogodišnjem fudbaleru koji će svojim znanjem i iskustvom uneti veliku sigurnost u defanzivnoj linivi sastava iz Runjana.

Treba napomenuti da je nakon angažovanja Miloša Mićića, predsednik Budućnosti Marko Jovanović najavio još tri potpisa u zimskom prelaznom roku, tako da će navijači zeleno-belih sa nestrpljenjem iščekivati imena još dvojice igrača koji bi trebali da budu garant ostvarenja zacrtanih klupskih ciljva tokom predstojećeg proleća.

Kada je reč o nastavku takmičenja, prvi takmičarski susret u 2024. godini Budućnost će odigrati u Stupnici protiv ekipe Jadra. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading