SA NJIM JE I TITULA DOSTIŽNA: Jesenji vicešampion ima novog čuvara mreže - mladi golman bogatog iskustva stigao u Runjane!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.12.2023

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro poznato lice stiglo u loznički fudbal.

SA NJIM JE I TITULA DOSTIŽNA: Jesenji vicešampion ima novog čuvara mreže - mladi golman bogatog iskustva stigao u Runjane!

Foto: FK Budućnost Runjani

Fudbaleri Budućnosti iz Runjana prvi deo šampionata u okviru Opštinske lige Loznica - "grupa A" okončali su na vicešampionskoj poziciji sa tri boda deficita u odnosu na prvoplasirani Vuk iz Tršića koji je zabeležio stoprocentni učinak.

 

Sportski kolektiv iz mesta u gradu Loznica u devet prvenstvenih mečeva zabeležio je osam trijumfa, a jedini rezultatski neuspeh doživeo je protiv neprikosnovenog Vuka iz Tršiča koji je slavio rezultatom 3:2.

Kako bi ekipa u nastavku takmičenja bila još konkurentnija u borbi za vrh tabele, rukovodstvo Budućnosti je angažovalo novog čuvara mreže.

Reč je o Nikoli Manojloviću mladom čuvaru mreže koji posedje bogato igračko iskustvo. U Runjane stiže iz redova Rađevca iz Krupnja, a ranije je nastupao za Loznicu, Radnički Klupci, Borac iz Lešnice i Drinu iz Ljubovije.

Foto: FK Budućnost Runjani

Nikola Manojlović - novo pojačanje sastava iz Runjana

 

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, Budućnost iz Runjana će u prolećnoj premijeri gostovati u Stupnici ekipi Jadra. Prvi ovosezonski meč dve ekipe okončane je ubedljivim trijumfom sportskog kolektiva iz Runjana rezultatom 7:3.

Potpuno je jasno da će pitanje šampiona i direktnog putnika u viši takmičarski rang, Međuopštinsku ligu Jadar biti odlučeno u 12. prvenstvenoj rundi kada će u Runjanima gostovati trenutni lider Vuk iz Tršića.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading