MIĆIĆ ZVANIČNO U BUDUĆNOSTI: Njegovim dolaskom najavljen je napad na šampionski pehar!

Autor:

Sport

11.01.2024

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Jovanović se oglasio povodom novog pojačanja.

MIĆIĆ ZVANIČNO U BUDUĆNOSTI: Njegovim dolaskom najavljen je napad na šampionski pehar!

Foto: FK Budućnost Runjani

Drugi novajlija

Fudbalski klub Budućnost iz Runjana je osnovan leta ove godine, na inicijativu mladih ljudi iz sela, oformljen je upravni odbor, podeljeni su zadaci na svim funkcijama, igrački kadar je okupio kako momke iz sela, tako i sa strane.

Republika

Ekipa zimsku pauzu u okviru Opštinske lige Loznica (grupa A) provodi na drugoj poziciji na tabeli, sa zaostatkom od tri boda u odnosu na lidera. Učinak od osam trijumfa i jednog poraza dovoljan je trenutno za baraž mesto, međutim za drugi deo prvenstva uprava "cilja" šampionski pehar.

Prelazni rok otvoren je dolaskom Nikole Manojlovića, mladog čuvara mreže koji poseduje bogato igračko iskustvo. U Runjane stiže iz redova Rađevca iz Krupnja, a ranije je nastupao za Loznicu, Radnički Klupci, Borac iz Lešnice i Drinu iz Ljubovije.

Drugo zimsko pojačanje Budućnosti je Miloš Mićić, reč je o fudbaleru koji stiže da popuni napad, i njegovim dolaskom uprava je najavila direktan napad na viši rang takmičenja.  Brzina, agilnost i spretnost sa loptom su odlike koje krase ovog momka, mimo iskustva igranja zonskog i okružnog ranga takmičenja.

Predsednik kluba Marko Jovanović za naš portal povodom transfera je poručio:

- Sada prelazimo na jačanje odbrambene linije tima gde u planu imamo tri pojačanja sa kojima smo stupili u kontakt i možemo očekivati potpise u narednih par dana. Slede nam jake pripreme koje ćemo započeti krajem meseca i kroz tri faze dostići formu pred početak prvenstva. Zadržali smo ceo kostur tima i uz ova pojačanja možemo očekivati najbolje izdanje Budućnosti. Obećavamo najlepši i najatraktivniji fudbal, gde ćemo dati sve od sebe da osvojimo titulu. Očekuje nas mnogo teža polusezona nego u prvom delu. Cela uprava se angažovala i maksimalno posvetila fudbalu.

Prolećni deo prvenstva sastav Budućnosti otvara na gostovanju Jadru (Stupnica), prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezutlatom 7:3.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading