DOGOVOR JE POSTIGNUT U NOVOGODIŠNJOJ NOĆi: Trener Kirov je dobro upoznat sa kvalitetima novog pojačanja!

Autor:

Sport

11.01.2024

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potvrđeno!

DOGOVOR JE POSTIGNUT U NOVOGODIŠNJOJ NOĆi: Trener Kirov je dobro upoznat sa kvalitetima novog pojačanja!

Foto: FK Turekovac

Zimsku pauzu ekipa Turekovca provodi na drugoj poziciji sa dva boda zaostatka u odnosu na jesenjeg prvaka

Republika

Uprava kluba zajedno sa trenerom Kirovim spremila je plan za zimsku pauzu, tu je naravno i transfer period u kojem će tim biti ojačan na pozicijama na kojima se to odluči. U dosadašnjem periodu opremu Turekovca zadužili su Ilija Petković i Mihajlo Ranđelović.

Treće zimsko pojačanja jesenjeg vicešampiona je Ivan Milosavljević, reč je o iskusnom golmanu koji je došao na insistiranje trenera. U dosadašnjoj karijeri novi čuvar mreže Turekovca nastupao je za Jašunju, Napredak i Moravac iz Mrštana. 

Prolećni deo prvenstva izabranici trenera Kirova završili su kao drugi najbolji defanzivni tim, sa 11 primljenih golova. Pet golova manje primio je jesenji prvak, što ga smešta na prvo mesto u toj kategoriji.

Republika

Foto: FK Turekovac

Milosavljević ponovo sa Kirovim

Šef stručnog štaba Turekovca je povodom dolaska Milosavljevića za naš portal izjavio:

- Sa Ivanom sam sarađivao i kao igrač i kao trener, njegovim dolaskom dobijamo iskusnog, sigurnog i spremnog golmana. Svojim prisustvom Milosavljević će pomoći saigračima da dođu do zacrtanog cilja, i ovom prilikom mu želim dobro došlicu i puno sreće u novom klubu. 

Uspela je uprava da ispuni želju treneru, Boce je tokom proteklog perioda dobro uvideo šta mu je sve potrebno kako bi na proleće bio konkurentan za najviši plasman. "Prednost" Turekovca je svakako to što će jesenjeg prvaka ugostiti u drugom delu prvenstva na svom stadionu "Lotrin Gaj", gde u dosadašnjem toku sezone ekipa ima učinak 4-1-0.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading