FANTASTIČAN POSAO UPRAVE: Triling novajlija već spremnih za takmičenje u višem rangu!

Autor:

Sport

11.01.2024

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jesenji prvak prelazni rok otvara u "šestoj brzini".

FANTASTIČAN POSAO UPRAVE: Triling novajlija već spremnih za takmičenje u višem rangu!

Foto: FK Polet Nikinci

"Miriše" u Ljukovu na povratak u Sremsku ligu nakon dve godine provedene u okviru Međuopštinske lige Srem (grupa Istok)

Republika

Zimsku pauzu sastav Ljukova provodi na liderskoj poziciji sa učinkom od 12 trijumfa i jednog poraza, uz gol razliku 47:12. Bodovni saldo na koti 36 dovoljan je za jesenju titulu, i uz to prednost u odnosu na prvog pratioca je velikih devet bodova. Gotovo je već izvesno da će se tim vratiti u viši rang, dominacija u svim kolonama je prisutna, što dodatno potvrđuje da samo čudo može udaljiti klub od plasmana u viši rang.

Uprava kluba sa ciljem sa nastavi u drugom delu sezone sa odličnim igrama, povukla je određene poteze po pitanju igračkog kadra, i isti je osvežila sa tri fudbalera.

Đorđe Bežanović (18) prvi je novajlija u dresu Ljukova, reč je o fudbaleru koji stiže iz GSP Polet Dorćola, iz srpskoligaškog ranga, a pre toga je prošao sve selekcije BSK-a iz Batajnice. Bežanović je mlad i talentovan napadač koji se najbolje snalazi na poziciji špica. 

Drugo zimsko pojačanje je Miloš Stikić (20) koji je u prethodnom periodu nastupao za Srem iz Sremskih Mihaljevaca, u mlađim kategorijama bio je član tima iz Nove Pazove, gde je prošao sve kategorije. Stikić igra u veznom redu, i reč je o igraču koji je "motor" tima.

Treći novajlija u Ljukovu je Bogdan Lukač (28), fudbaler koji će od proleća pokrivati levu krilnu poziciju u timu jesenjeg prvaka. Reč je o igraču koji je pre par godina već bio u ovom dresu, tada je bio miljenik svih u klubu, davao je 100% od sebe na terenu, ali je isto tako i van istog bio jako bitan faktor. 

Prolećni deo prvenstva sastav Ljukova otvara protiv Napretka iz Žarkovca, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 4:2.

BONUS VIDEO: 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading