BESPOŠTEDNI BORAC SE VRAĆA U SVOJ KLUB: U teškom trenutku se odlučio da preuzme još jednu obavezu - pored igračkih zadataka, obavljaće i funkciju sportskog direktora!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.01.2024

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turbulentna zimska pauza u gradu na Savi...

BESPOŠTEDNI BORAC SE VRAĆA U SVOJ KLUB: U teškom trenutku se odlučio da preuzme još jednu obavezu - pored igračkih zadataka, obavljaće i funkciju sportskog direktora!

Foto: Starsport

Fudbaleri šabačke Mačve jesenji deo sezone u okviru Prve lige Srbije okončali su na osmoj poziciji sa skorom od sedam pobeda, isto toliko poraza i šest remija, ali su dešavanja između dva dela takmičarske sezone zabrinula sve kojima sucrveno-crne boje na srcu.

 

Naime, klupsko rukovodstvo, kao i stručni tab, napustili su šabačku ekipu, ali se čini da se "požar polako gasi" i da će ekipa nastaviti tokom predstojećeg proleća put ka ostvarenju zacrtanih ciljeva.

Danas je izvršena prozivka prvog tima i odrađen prvi trening na terenu sa veštačkom travom. Igračima se najpre obratio predsednik radnog tima Filip Pejović a zatim je govorio novi šef stručnog štaba Nemanja Glušica.

Kada je reč o prelaznom roku, odlazaka igrača nema. Kompletan kada koji je okončao prvi deo šampionata na raspolaganju je novom šefu stručnog štaba, a prvotimcima su pridruženi i doskorašnji članovi omladinskog pogona "čivijaša" Petar Ćirović, Stefan Stanojević i Dušan Đalamić, kao i član kadetske selekcije Ivan Matić.

Istovremeno klub je obavestio javnost da je angažovano i prvo pojačanje.

Reč je o iskusnom tridesetpetogodišnjem fudbaleru sredine terena Milošu Adamoviću koji je od leta 2017. do januara 2023. godine bio član Mačve, a koji će u predstojećem periodu obavljati i funkciju sportskog direktora.

Foto: FK Mačva Šabac

I "čivijaši" su upalili motore

 

- Miloš Adamović:

Datum rođenja: 19. jun 1988. godine

Mesto rođenja: Šabac

Pozicija u timu: vezni fudbaler

Igračka karijera: OFK Beograd (Beograd), Šerif Tiraspolj (Moldavij), Polonija Varšava (Poljska), Taraz (Kazahstan), Sunkar (Kazahstan), Raven Baku (Azerbejdžan), Mladost (Lučani), Vašaš (Mađarska), Radnik (Surdulica), Javor-Matis (Ivanjica)

Reprezentaivna karijera: Srbija U-19 (3 ut.)

Kada je reč o nastavku takmičarske sezone, u prolećnoj premijeri fudbaleri Mačve dočekuju OFK Vršac. Navedeni susret će biti odigran 24. februara, a prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 0:0.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading