LIDER JAČA DEFANZIVNU LINIJU: Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde će biti ključan faktor u borbi za šampionski pehar! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.01.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon nekoliko izlaznih transfera, došlo je vreme za jačanje igračkog kadra.

LIDER JAČA DEFANZIVNU LINIJU: Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde će biti ključan faktor u borbi za šampionski pehar! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Vuk Bogdanović

Fudbaleri OFK Beograda započeli su sa zimskim pripremama koje ujedno predstavljaju i postavljanje temelja za start takmičenja u superligaškom karavanu od naredne jeseni.

 

"Romantičari" su prvi deo takmičeanj u okviru Prve lige Srbije okončali sa skorom od 16 pobeda, tri remija i jednog poraza, tako da će u odlučujuće prolećne borbe uči sa čak 17 bodova prednosti u odnosu na najveće konkurente.

Tokom zimske pauze trener Simo Krunić je ostao bez dvojice uzdanica u ekipi golmana Balše Popovića i golgetera Aleksandra Kahvića koji se trenutno nalaze na pripremama Crvene zvezde na Kipru kod trenera Vladana Milojevića.

Nakon odlazaka, na red je došao i dolazni transfer.

Novi član kluba sa stare Karaburme postao je nekadašnja velika nada beogradske Crvene zvezde Vuk Bogdanović. Reč je o mladom dvadesetjednogodišnjem centralnom beku koji na Omladinsk istadion stiže iz redova novosadske Vojvodine čiji je član bio od januara prethodne godine, mada je poslednjih šest meseci proveo kao pozajmljeni fudbaler u redovima Voždovca.

 

- Vuk Bogdanović:

Datum rođenja: 3. april 2002. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: centralni bek

Igračka karijera: Crvena zvezda U-17 (Beograd), Voždovac U-17 (Beograd), Voždovac U-19 (Beograd), Spratak Ždrepčeva krv (Subotica), Rad (Beograd), Crvena zvezda (Beograd), Vojvodina (Novi Sad), Voždovac (Beograd)

Reprezentativna karijera: Srbija-mlađe kategorije (4 ut.)

Priliku za debi u dresu novog kluba Vuk Bogdanović će imati u prolećnoj premijeri kada će OFK Beograd gostovati RFK Novom Sadu 1921. NAvedeni susret zakazan je za 24. februar, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom "romantičara" rezultatom 4:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading