PRATE SE NAJSAVREMENIJI TRENDOVI: Jesenji šampion obradovao navijače - sve informacije su dostupne na samo jedan klik!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.01.2024

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napredak kluba je vidljiv na svim nivoima.

PRATE SE NAJSAVREMENIJI TRENDOVI: Jesenji šampion obradovao navijače - sve informacije su dostupne na samo jedan klik!

Foto: OFK Beograd

Ekipa OFK Beograda nalazi se na putu povratka u elitni rang srpskog klupkog fudbala nakon punih osam sezona. Popularni "romantičari" su poslednji superligaški susret odigrali sada već davnog 21. maja 2016. godine kada su na svom stadionu savladali ekipu Jagodine rezultatom 6:2, a ostvarenja tokom prethodnih meseci gotovo da im garantuju učešće na najvećoj sceni.

 

Klub sa stare Karaburme je u prvom delu takmičarske 2023/24 godine ostvario skor od 16 pobeda, tri remija (Radnički Novi Beograd 2:2, Kolubara Lazarevac 1:1 i OFK Vršac 1:1) i jednog poraza (Metalac Gornji Milanovac 0:2) i u odlučujuće prolećne borbe ulazi sa čak 17 bodova prednosti u odnosu na najbliže pratioce Inđiju Toyo Tires i leskovačku GFK Dubočicu.

Pored sjajnih ostvarenja na zelenom tepihu, uprava "romantičara" vredno radi na unapređenju svih klupskih struktura. Poslednja informacija koja stiže sa Omladinskog stadiona svakako će obradovati sve one kojima su plavo-bele boje na srcu.

Naime, OFK Beograd je pokrenuo svoju viber zajednicu na kojoj će sve pristalice kluba sa stare karaburme imati mogučnost da se na samo jedan klik informišu o svim novinama vezanim za trofejni klub.

 

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, OFK Beograd u prolečnoj premijeri gostuje u "srpskoj Atini" ekipi RFK Novog Sada 1921. Navedeni meč je zakazan za 24. februar 2024. godine, a treba napomenuti da je prvi ovosezonski meč dve ekipe pripao "romantičarima" rezultatom 4:1.

Nakon navedenog susreta pred ekipom trenera Sime Krunića su dva meča na Omladinskom stadionu protiv RFK Grafičara i Inđije Toyo Tires nakon kojih može i definitivno biti rešeno pitanje šampiona ovosezonske Prve lige Srbije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading