POVRATAK NA SRPSKU ELITNU SCENU: Nakon samo šest meseci, Brazilac će ponovo zaigrati SAMBU na SUPERLIGAŠKIM TERENIMA!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.01.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak ne može bez Srbije...

POVRATAK NA SRPSKU ELITNU SCENU: Nakon samo šest meseci, Brazilac će ponovo zaigrati SAMBU na SUPERLIGAŠKIM TERENIMA!

Foto: Starsport

Možda se i očekivalo da će Leandro Pinto nakon napuštanja redova prvoligaša iz Lazarevca napustiti Srbiju, dvadesetdevetogodišnji Brazilac je odlučio da se obaveže na vernost i šestom klubu u našoj zemlji.

 

Leandro Pinto je prethodnog leta stigao u redove Kolubare iz Lazarevca. Tokom prvog dela šampionata u okviru Prve lige Srbije odigrao je 14 mečeva i na terenu je proveo 1.170 minuta, ali je po okončanju prvog dela šampionata došlo do prekida saradnje.

Brazilac je kratak vremenski period bio bez angažmana i sada se vraća na superligašku scenu, s obzirom da je parafirao ugovor sa ekipom ivanjičkog Javor-Matisa, što je kao i pto smo rekli njegov šesti klub u Srbiji pošto je ranije nastupao novosadski Proleter, TSC iz Bačke Topole, surdulički Radnik, RFK Novi Sad 1921 i već pomenutu lazarevačku Kolubaru.

Podsetićemo samo da je fudbaler koji je rođen u Sao Paolu, u Evropu stigao u januaru 2011. godine u mlađe kategorije Olimpijakosa iz Pireja i od tada je nastupao samo u Grčkoj i Srbiji, a jednu polisezonu je proveo u kiparskoj Doksi Katokopias.

Foto: Starsport

Veliku borbu je vodio i protiv Milana Pavkova

 

- Leandro Pinto:

Datum rođenja: 24. januar 1994. godine

Mesto rođenja: Sao Paolo - Brazil

Pozicija u timu: centralni bek

Igračka karijera: Olimpijakos U-19 (Grčka), Olimpijakos (Grčka), Doksa Drama (Grčka), AEL Kaloni (Grčka), PAS Janjina (Grčka), PAS Lamia (Grčka), Larisa (Grčka), Trikala (Grčka), Doksa Katokopias (Kipar), Olimpijakos Volos (Grčka), Proleter (Novi Sad), TSC (Bačka Topola), Radnik (Surdulica), RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad), Kolubara (Lazarevac)

Priliku za debi u dresu novog kluba Leandro Pinto će imati u prolećnoj premijeri kada će Javor-Matis dočekati aktuelnog lidera, beogradski Partizan. Meč je na programu 10. februara 2024. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading