SVUDA POĐI, KUĆI DOĐI: Povratak u rodni grad - borba za šampionski pehar jeste najveći motiv!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.01.2024

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čačanske "zebre" ništa ne prepuštaju slučaju.

SVUDA POĐI, KUĆI DOĐI: Povratak u rodni grad - borba za šampionski pehar jeste najveći motiv!

Foto: Starsport

Fudbaleri čačanskog Borca 1926 jesenji deo šampionata u okviru Srpske lige Zapad okončali su na liderskoj poziciji sa pet bodova prednosti u odnosu na najljućeg rivala, ekipu FAP Priboja.

 

Popularne "zebre" su iskoristile dve neočekivana kiksa jedinog konkurenta u borbi za titulu, čime će u odlučujuće prolećne borbe ući sa najbolje startne pozicije.

I pored svega navedenog, u redovima čačanskog kluba ništa ne prepuštaju slučaju. Aktuelni igrački kadar se jača, a klub je tokom današenjg dana informisao da je nova akvizicija stigla na stadion "kraj Morave".

Reč je o rođenom Čačaninu, dvadesetpetogodišnjem fudbaleru koji može da odgovori zadacima na više pozicija u timu, Nikoli Grboviću koji stiže iz redova kragujevačkog Radničkog 1923 za koji je tokom prethodne polusezone odigrao svega jedan meč tokom kojeg je na terenu proveo 27 minuta.

Bio je to susret 6. kola superligaškog karavana koji je odigran 2. septembra na novosadskom "Karađorđu" i koji je domaća Vojvodina rešila u svoju korist rezultatom 2:1.

Foto: FK Borac 1926 Čačak

Povratak u rodni grad - Nikola Grbović

 

- Nikola Grbović:

Datum rođenja: 18. februar 1998. godine

Mesto rođenja: Čačak

Pozicija u timu: Desni bek/krilo/levo krilo

Igračka karijera: Metalac U-19 (Gornji Milanovac), Metalac (Gornji Milanovac), Budućnost Krušik 2014 (Valjevo), Polet (Ljubić), Radnički (Sremska Mitrovica), Radnički 1923 (Kragujevac)

Priliku za debi u klubu iz rodnog grada Grbović će imati u prolećnoj premijeri kada će "zebre" gostovati u Vrelu, ekipi Vrelo Sporta. Navedeni susret planiran je za 10. mart, a prvi ovosezonski duel dve ekipe pripao je Čačanima rezultatom 4:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading