POTPUNI DEBAKL: "Majstorima" ne prija Jadran - Istra 1961 do vrha napunila mrežu Novobeograđana!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.01.2024

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostvarenja u prva tri kontrolna meča moraju da zabrinu sve u redovima "majstora".

POTPUNI DEBAKL: "Majstorima" ne prija Jadran - Istra 1961 do vrha napunila mrežu Novobeograđana!

Foto: Instagram.com/nkistra.1961

Fudbaleri novobeogradskog Radničkog jesenji deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončali su na 13. poziciji sa 19 osvojenih bodova i u nastavku takmičarske godine predstoji im grčevita borba za očuvanje statusa.

 

Kako bi što spremnije dočekali odlučujuće prolećne borbe, popularni "majstori" su i ove zime otputovali u svoju staru bazu Medulin, gde učestvuju na jubilarnom desetom "Arena kupu 2024" koji se održava na terenima Sportskog centra "Arena" u Medulinu.

U prve dve utakmice popularni "majstori" su zabeležili po jedan remi i poraz. Ekipa sa stadiona "kraj Studenjaka" prvo je ubedljivo poražena od ekipe Gorice iz zagrebačkog predgrađa rezultatom 0:5, ali su Novobeograđani znatno bolju partiju pružili u narednom susretu,kada su sa remizirali sa Varaždinom rezultatom 2:2.

Poslednji meč doneo je dvoboj sa Istrom 1961 iz Pule i svakako će svi u redovima "majstora" želeti što pre da ga zaborave.

Naime, pretposlednjeplasirana ekipa elitnog ranga hrvatskog fudbala ostvarila je više nego ubedljiv trijumf rezultatom 9:0, što ekipi trenera Izeta Ljajića mora predstavljati veliku opomenu pred nastavak borbe za prvenstvene bodove.

Foto: Instagram.com/nkistra.1961

Debakl Novobeograđana u Medulinu

 

- "Arena kup 2024":

Istra 1961 Pula (Hrvatska) - Radnički Novi Beograd (Srbija) 9:0 (6:0)

Strelc: Kadušić, Fago (2), Filet, Vuk (3), Maurić, Ekong

Stadion: Sportski centar "Arena" u Medulinu

Novobeograđani nakon ovog susreta nastavljaju pripreme za prolećni deo sezone, a prvi zvanični meč će odigrati 24. februara kada će "kraj Studenjaka" dočekati lazarevačku Kolubaru. Prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan je trijumfom zeleno-crnih rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading