I U VRŠCU SE BUBAMARA ZAKOTRLJALA: Ciljevi su dobro poznati - kruna sezone je meč protiv Zvezde na Marakani!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.01.2024

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledi polusezona koja se sa nestrpljenjem iščekuje.

I U VRŠCU SE BUBAMARA ZAKOTRLJALA: Ciljevi su dobro poznati - kruna sezone je meč protiv Zvezde na Marakani!

Foto: OFK Vršac

Fudbaleri OFK Vršca prvi deo sezone u okviru Prve lige Srbije okončali su sa skorom od sedam pobeda, isto toliko poraza i šest remija i u odlučujuće prolećne borbe ulaze sa sedme pozicije na tabeli.

 

Ciljevi crveno-belih u nastavku takmičenja sasvim su jasni. Želja je da se ekipa plasira u plej-of fazu, ali je već sada jasno da fudbalska groznica u Vršcu dostiže tačku ključanja, s obzirom da će OFK Vršac u okviru četvrtfinala Kupa Srbije gostovati na najvećem srpskom stadionu gde će se prvi put u istoriji kada su zvanični mečevi u pitanju, sastati sa aktuelnim osvajačem duple krune, ekipom Crvene zvezde.

Navedeni susret na programu je desetog dana meseca aprila, a do tada ekipu očekuju velika iskušenja u borbi za bodove.

Kako bi što spremnije dočekali važnu polusezonu, Vrščani su startovali sa zimskim pripremama, a pauza između dva dela šampionata donela je i izvesne promene u igračkom kadru.

Ekipu su napustili Vukašin Braunović i Mateja Stašević dok je Uroš Miladinović pripreme započeo u crno-beloj sportskoj opremi beogradskog Čukaričkog. Istovremeno, klub je angažovao i prvo pojačanje. Reč je o doskorašnjem fudbaleru lučanske Mladosti Nenadu Peroviću koji igra na poziciji levog beka.

Foto: OFK Vršac

Polusezona velikih izazova - trener OFK Vršca Zoran Kostić

 

Na startu priprema trener OFK Vršca Zoran Kostić je izjavio:

- Prve dve nedelje radićemo na našim terenima i odigrati uvodne pripremne utakmice protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice i rumunskog Pandurija. Od 1. februara bićemo u Međugorju gde ćemo provesti deset dana i odigrati još tri utakmice od kojih će jedna biti protiv sarajevskog Železničara. Momci su se dobro odmorili i uželeli rada, čekaju nas veliki izazovi na proleće.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, OFK Vršac u prolećnoj premijeri gostuje u Šapcu ekipi Mačve. Susret je na programu 24. februara. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading