HVALA I SREĆNO: Mladi štoper se vraća u matični klub - ubuduće ćemo ga gledati na superligaškim terenima!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.01.2024

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se ponovo oproba na najvećoj sceni.

HVALA I SREĆNO: Mladi štoper se vraća u matični klub - ubuduće ćemo ga gledati na superligaškim terenima!

Foto: Starsport

Partizan - Mladost

Fudbaleri pribojskog FAP-a tokom većeg dela takmičenja u jesenjem delu šampionata bili su lideri Srpska lige Zapad, ali su ih neočekivani kiksevi u poslednja dva susreta koštali jesenjih lovorika.

 

Popularne "kamiondžije" ne samo da su usled poraza u mečevima protiv Sloge iz Požege (0:1) i požarevačkog Mladog radnika 1926 (1:2) ostali bez jesenje titule, već će u odlučujuće prolećne borbe ući sa deficitom od pet bodova u odnosu na lidera čačanski Borac 1926.

Sve navedeno uslovilo je da Pribojci tokom zimske pauze izvrše određene korekcije kako u stručnom, tako i u igračkom kadru. Ekipu je preuzeo iskusni strateg iz Kragujevca Slaviša Kovačević, a iz redova grada na obali Lima već je otišao golman Lazar Đorđević za koga se još uvek ne zna gde će nastaviti karijeru.

Pored njega, redove "kamiondžija" naputio je i mladi štoper Igor Radovanović.

Reč je o dvadesetogodišnjem centralnom beku koji je u redove FAP Priboja stigao u februaru 2023. gdoine kao pozajmljeni igrač lučanske Mladosti. Tokom prethodnih, nešto manje od 12 meseci odigrao je tri susreta u omaldinskoj selekciji "kamiondžija" i bio strelac jednog pogotka, dok je tokom prethodne jeseni u srpskoligaškom karavanu zabeležio 15 nastupa.

Foto: FK FAP Priboj

Povratak na superligaške terene - Igor Radovanović

 

- Igor Radovanović:

Datum rođenja: 13. april 2003. godine

Pozicija u timu: centralni bek

Igračka karijera: Mladost U-19 (Lučani), Mladost (Lučani), FAP (Priboj)

Mladi defanzivac se sada vraća u svom matični klub lučansku Mladost i ostaje da se vidi hoće li u narednom periodu ponovo zaigrati na superligaškim terenima, ili će uslediti nova pozajmica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading