VEOMA SAM SREĆAN: Prva izjava mladog fudbalera nakon prelaska iz redova "romantičara" na beogradsku Marakanu! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.01.2024

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni šampion brzo je reagova.

VEOMA SAM SREĆAN: Prva izjava mladog fudbalera nakon prelaska iz redova "romantičara" na beogradsku Marakanu! (FOTO)

Foto: Starsport

Kao grom iz vedra neba pojavila se informacija da je mladi i supertalentovani desni bek Kosta Nedeljković parafirao ugovor sa ekipom Aston Vile. Nedeljković će ostati na našem najvećem stadionu do leta 2024. godine kada će se preseliti u Birmingem, a aktuelni šampion je brzo reagovao.

 

Fudbaler OFK Beograda i igrač koji je prošao gotovo sve starosne kategorije crveno-belih Ognjen Mimović, vraća se na najveći srpski stadion i predstavljće prirodnu zamenu za sada već standardnog desnog beka.

Mimović je tokom današnjeg dana parafirao novi ugovor sa Crvenom zvezdom i obavezao se na vernost do 2028. godine, a nakon stavljanja parafa je izjavio:

- Veoma sam srećan povodom produžetka ugovora sa Crvenom zvezdom. Korak sam bliže ostvarenju dečačkog sna, odnosno da zaigram za prvi tim na Marakani i osvojim titulu u crveno-belom dresu. Zahvalio bih se čelnim ljudima u klubu, koji su imali poverenja u mene. Nadam se da ću ispuniti očekivanja u narednom periodu. Nema dileme da su mi prijale partije u redovima OFK Beograda, tako da i njima dugujem zahvalnost. Svakako da je brzina jedna od mojih karakteristika, ali ne volim da pričam mnogo o sebi. Ogromnu podršku dobijam od porodice, naročito oca, koji mi je prvi čestitao produžetak ugovora - istakao je novi desni bek crveno-belih.

Foto: FK Crvena zvezda

Obavezao se na dugogodišnju vernost šampionu - Ognjen Mimović

 

- Ognjen Mimović:

Datum rođenja: 17. avgust 2004. godine

Mesto rođenja: Gornji Milanovac

Pozicija u timu: desni bek

Igračka karijera: Metalac U-19 (Gornji Milanovac), Crvena zvezda U-17 (Beograd), RFK Grafičar U-17 (Beograd), Crvena zvezda U-19 (Beograd), OFK Beograd (Beograd)

Novi desni bek Crvene zvezde tokom prethodne jeseni u dresu OFK Beograda zabeležio je 13 nastupa. Na terenu je proveo ukupno 1.086 minuta i dao je značajan doprinos jesenjim ostvarenjima "romantičara".

Priliku za debi u dresu voljenog kluba Ognjen Mimović će imati u prolećnoj premijri kada će Crvena zvezda na stadionu "Rajko Mitić" dočekati velikog dužnika, ekipu Voždovca. Navedeni susret planiran je za deseti dan meseca februara 2024. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading