ISKORAK KA VELIKOJ SCENI: Ko je fudbaler koji je očarao Vladana Milojevića? (FOTO, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.01.2024

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već sada će dočekati svojih "pet minuta" i na njemu je da ih iskoristi...

ISKORAK KA VELIKOJ SCENI: Ko je fudbaler koji je očarao Vladana Milojevića? (FOTO, VIDEO)

Foto: Starsport

Vladan Milojević

Godinama unazad Fudbalski klub Crvena zvezda muku muči sa fudbalerima na poziciji levog beka. Raznorazni su dolazili, dobijali priliku koju uglavnom nisu znali i umeli da iskoriste i na kraju su odlazili, a Milan Rodić je bio, sada je i biće primarno rešenje.

 

Međutim, čini se da je i tome konačno došao kraj.

Još u periodu kada je na klupi aktuelnog srpskog šampiona sedeo Barak Bahar, u medijima se pojavila informacija da je izraelski stručnjak zahtevao od rukovodstvo crveno-belih da tokom zimskog prelaznog roka angažuju igrača na navedenoj deficitarnoj poziciji. Kao ključ svih problema pominjao se nemačku fudbaler Kai Vagner fudbaler Filadelfije, ali na kraju do dogovora nije došlo, s obzirom da je igrač koji se nalazio i u tefteru mnogo bogatijih klubova, odlučio da karijeru nastavi u klubu u kojem je do sada nastupao.

Povratkom Vladana Milojevića stvari su se u potpunosti promenile. Jasno je da će Milan Rodić i u narednom periodu biti prvi izbor duž leve aut linije, a nkonkurenciju će mu činiti mladi i supertalentovani fudbaler iz Zvezdine fudbalske akademije.

Reč je o devetnaestogodišnjem Viktoru Radojeviću.

Foto: Starsport

Sjajnu partiju pružio je i u kup utakmici na stadionu u Humskoj ulici

 

Momak rođen u Mladenovcu prošao je kompletnu školu Crvene zvezde, a seniorsko iskustvo sticao je od decembra 2022. godine u redovima RFK Grafičara. Trener "grafosa" Marko Neđić mu je pružio priliku koju je Radojvić oberučke prihvatio i tokom prethodne polusezone je u ljubičastom dresu zabeležio 19 nastupa, a na terenu je proveo ukupno 1.293 minuta.

I pored činjenice da su mu zadaci prevashodno defanzivni, Radojević se jednom upisao i u listu stelaca. Premijerni seniorski pogodak postigao je prvog dana meseca oktobra u okviru 10. kola Prve lige Srbije kada je RFK Grafičar na gostovanju u Sremskoj Mitrovici poražen od domaćeg Radničkog rezultatom 1:2, a novi levi bek crveno-belih je mrežu ekipe sa "AdmiralBet Arene" zatresao u 90. minutu i to na fantastičan način koji zaista treba videti...

 

 

- Viktor Radojvić:

Datum rođenja: 24. jul 2004. godine

Mesto rođenja: Mladenovac

Pozicija u timu: levi bek

Igračka karijera: Crvena zvezda U-15 (Beograd), Crvena zvezda U-17 (Beograd), RFK Grafičar U-17 (Beograd), Crvena zvezda U-19 (Beograd), RFK Grafičar (Beograd)

Reprezentativna karijera: Srbija-mlađe kategorije (12 ut./0 gol.)

Pred Viktorom je očigledno velika fudbalska karijera. Na njemu je da prigrabi svaki sekund koji provede na terenu u crveno-belom dresu, a od svega će pored Crvene zvezde, korist imati i srpska fudbalska reprezentacija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading