VELIKA PAŽNJA SE POSVEĆUJE MLAĐIM KATEGORIJAMA: Jesenji vicešampion imenovao novog trenera omladinskog pogona - nekadašnji fudbaler se vraća na mesto uspeha!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.01.2024

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postavljaju se temelji ozbiljnog, budućeg superligaša.

VELIKA PAŽNJA SE POSVEĆUJE MLAĐIM KATEGORIJAMA: Jesenji vicešampion imenovao novog trenera omladinskog pogona - nekadašnji fudbaler se vraća na mesto uspeha!

Foto: FK Inđija Toyo Tires

Fudbaleri Inđije Toyo Tires jesenji deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončali su na vicešampionskoj poziciji sa 17 bodova manje u odnosu na lidera OFK Beograd, ali i sa izjednačenim bodovnim skorom sa leskovačkom GFK Dubočicom, ali su zeleno-beli zahvaljujući boljem gol koeficijentu trenutno bolje plasirani.

 

Svi na "Toyo Tires Areni" nadaju se da će već tokom predstojećeg proleća izboriti povratak na veliku scenu, Superligu Srbije nakon tri godine odsustva, a istovremeno u redovima inđisjkog sportskog kolektiva veliku pažnju poklanjaju mlađim kategorijama koje bi trebale da predstavljaju kamen temeljac budućeg stabilnog superligaša.

U tom cilju klub je angažovao i novog trenera omladinske ekipe.

Reč je o četrdesetogodišnjem nekadašnjem članu Inđije Toyo Tires i treneru koji iza sebe već ima iskustva rada u seniorskom fudbalu, Vladimiru Kašiću.

Kašić je 2019. godine okončao svoju igračku karijeru u redovima novobeogradskog Brodarca u čijim je mlađim kategorijama započeo i trenersko putešestvije, a u klub u kojem je nastupao u sezoni 2008/09 stiže iz Studentskog grada u kojem je radio tokom prethodne polusezone.

Foto: FK Inđija Toyo Tires

Povratak u klub u kojem je ostavio trag kao fudbaler - Vladimir Kašić

 

- Vladimir Kašić:

Datum rođenja: 10. septembar 1983. godine

Mesto rođenja: Zemun

Igračka karijera: Bežanija (Beograd), Budućnost (Dobanovci), BSK 1925 (Batajnica), Železničar (Beograd), Bregalnica Štip (BJR Makedonija), Hajduk (Beograd), Radnički (Novi Beograd), Inđija (Inđija), Kolubara (Lazarevac), OFK Mladenovac (Mladenovac), Brodarac (Novi Beograd)

Trenerska karijera: Brodarac U-17 (Novi Beograd), Brodarac U-19 (Novi Beograd), Radnički (Nova Pazova), Brodarac (Novi Beograd), Studentski grad (Novi Beograd)

Treba napomenuti da se omladinci Inđije Toyo Tires takmiče u okviru Omladinske lige Vojvodine. Prvi deo šampionata okončali su sa skorom od osam pobeda, četiri remija i šest poraza i sa ukupno 28 osovjenih bodova zauzimaju petu poziciju iza TSC-a iz Bačke Topole, novosadske Vojvodine, ODR-a sa Petrovaradina i pančevačkog Železničara.

Priliku za debi na klupi omladinaca inđisjkog kluba, Kađić će imati u prolećnoj premijeri kada će Inđija Toyo Tires dočekati u velikom derbiju Železničar iz Pančeva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading