OPTIMIZAM NE JENJAVA: Žele da nastave šampionski niz - trener i sportski direktor crveno-belih smatraju da se jesenji zaostatak može nadoknaditi! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.01.2024

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kikindski crveno-beli ciljaju vrh tabele i novi pehar.

OPTIMIZAM NE JENJAVA: Žele da nastave šampionski niz - trener i sportski direktor crveno-belih smatraju da se jesenji zaostatak može nadoknaditi! (FOTO GALERIJA)

Foto: OFK Kikinda

Fudbaleri OFK Kikinde prethodnu 2022/23 takmičarsku godinu okončali su šampionski u okviru istočne grupe vojvođanskog fudbala čime su obezbedili povratak u viši rang, Srpsku ligu Vojvodina.

 

I tokom prvog dela šampionata crveno-beli su ostvarili zabažene rezultate. Sa skorom od osam podeba, tri remija i četiri poraza i u odlučujuće borbe ulaze sa visoke treće pozicije sa šest bodova manje u odnosu na aktuelnog lidera GFK Sloven iz Rume i dva u odnosu na inđisjki Železničar.

Uoči starta zimskih priprema, medijima su se obratili sportski direktor Marko Vukobrat i šef stručnog štaba Vladimir Šponja.

- Zadovoljni smo prelaznim rokom, mada nije još završen i moguće su još neke promene. Kostur ekipe je ostao, mi smo opušteni, ali i svesni težine i ujednačenosti lige. Osvojenih 27 bodova mora da se potvrdi na proleće, a ja sam u potpunosti optimista i verujem da će ekipa i stručni štab dati sve od sebe - istakao je prvi čovek crveno-belog sportskog sektora Marko Vukobrat.

 

Svoja očekivanja izneo je i trener Vladimir Šponja:

- Ambicije su uvek najviše i to je najprirodnija stvar, kada ste u sportu. Što se tiče dolazaka, upotpunili smo tim igračima na pozicijama koje su bile potrebne. Pokušali smo da igrači iz grada i okoline budu naša sfera interesovanja, ali u tome nismo sasvim uspeli i doveli smo i neke igrače sa strane. Pripreme ćemo izvesti snažno i dinamično na našim terenima i cilj nam je da budemo na onom nivou kao što smo bili jesenas.

U prolećnoj premijeri OFK Kikinda trećeg dana meseca marta gostuje u Novim Banovcima ekipi Omladinca. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom crveno-belih rezultatom 2:0.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading