TRAŽI SE VOJNIČKA DISCIPLINA: Jesenji šampion zakazao start priprema - na "Bombonjeri" TITULA je jedini CILJ!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.01.2024

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se zakorači u zonski takmičarski rang.

TRAŽI SE VOJNIČKA DISCIPLINA: Jesenji šampion zakazao start priprema - na "Bombonjeri" TITULA je jedini CILJ!

Foto: FK Divostin

Fudbaleri Divostina jesenji deo sezone u okviru Prve lige Kragujevca okončali su na liderskoj poziciji sa bodom više u odnosu na najbližeg pratioca Hajduk iz Jovanovca.

 

Kragujevčani su tokom 13 prvenstvenih mečeva ostvarili učinak od deset pobeda, jednog remija (kragujevački Košutnjak 1:1) i dva poraza (Kutlovo 1:2 i Jedinstvo Petrovac 1:3) i odlučujuće prolećne borbe dočekuju sa najbolje startne pozicije.

Prema zvaničnim informacijama iz kluba, šef stručnog štaba Uglješa Okiljević zakazao j prozivku i prvi trening za 27. januar na Svetog Savu, a prozivka će imati posebno organizovanu uvertiru.

Naime, plan je da najmlađi prvotimci Andrić i Marinković odu ujutru do manastira gde će spremiti neku recitaciju i dobiti paketić a stariji će popodne dobiti po čašicu rakije kako bi polusezona započela kako treba.

Popularne "bekrije" će trenirati na "Bombonjeri" do 3. februara, a zatim će dan kasnije krenuti put Erdoglije gde će boraviti tokom zimskih priprema, a kako ističu u klubu igrače očekuje veliki rad i vojnička disciplina kako bi se ostvarili željeni rezultati.

Tokom boravka u Erdogliji ekipa će odigrati i pet kontrolnih mečeva, a datum i ime protivnika za generalnu probu pred start sezone, biće naknadno objavljeni.

Foto: FK Divostin

Punim gasom ka novoj tituli - FK Divostin

 

- Kontrolni mečevi FK Divostin tokom zimskih priprema:

FK Saranovo 1936 - 4. februar
FK Stanovo 1941 Kragujevac - 10. februar
FK Kolonija Kragujevac - 18. februar
FK 21. oktobar Kragujevac - 25. februar
FK Borba Cvetojevac - 3. mart

Kada je reč o nastavku sezonu, u prolećnoj premijeri ekipa Divostina na popularnoj "Bombonjeri" dočekuje ekipu Maršića. U prvom ovosezonskom duelu dve ekipe Divostin je na gostovanju slavio rezultatom 4:2.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading