NA MLADIMA SVET OSTAJE: Uoči starta zimskih priprema, sportski direktor crveno-belih predstavio dvojicu novajlija - na njima će se graditi budućnost kluba! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.01.2024

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Operacija "opstanak" je počela.

NA MLADIMA SVET OSTAJE: Uoči starta zimskih priprema, sportski direktor crveno-belih predstavio dvojicu novajlija - na njima će se graditi budućnost kluba! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Mladost GAT

Tek u samom finišu jesenjeg dela šampionata novosadska Mladost GAT pobegla je sa samog začelja prvoligaškog karavana, ali popularnim "gatovcima" tek predstoji grčevita borba za opstanak u okviru Prve lige Srbije.

 

Prošlosezonski superligaš je prvi deo takmičanja okončao sa skorom od svega dve pobede, devet remija i isto toliko poraza i uoči prolečnih borbi, ekipa gornjomilanovačkog Metalca koja se nalazi u sigurnoj zoni, beži im osam bodova.

Uoči starta zimskih priprema, prvi čovek ekipe sa "GAT Arene" Novica Slijepčević predstavio je dvojicu novajlija. U pitanju su fudbaleri 2003. godišta Vuk Ljubojević i Gojko Petović. Tim povodom čelnik "gatovaca" je izjavio:

- Sa zadovoljstvom objavljujemo da smo danas dogovorili saradnju sa dvojicom talentovanih igrača. Pratili smo njihove igre u minulom periodu i mogu da prognoziram da je pred njima lepa budućnost. Uprkos tome što se nalazimo na dnu tabele, ne želimo da zanemarimo i mlade snage i pružimo im šansu. Ljubojević se dokazao u Vojvođanskoj ligi (4. rang), a Petović je i jesenas bio sa nama, ali zbog papiroloških prepreka nismo mogli da ga registrujemo. Oni će svoj dalji napredak tražiti kroz utakmice u taboru srpskoligaša sa kojim usko sarađujemo. Verujem da će nas u nastavku sezone uveriti da zaslužuju minute i u Mladosti GAT

 

Istovrremeno su prvotimci crveno-belih nakon prozivke i uvodnog sastanka započeli zimske pripreme za polusezonu velikih nadanja.

Kada je reč o nastavku takmičenja, u odlučujuće prolećne borbe Mladost GAT ulazi gostovanjem u Užicu gde će na stadionu "Radomir Antić" odmeriti snagu sa ekipom GFK Slobode. Navedeni susret planiran je za 24. februar.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading