JESENJI ŠAMPION DODATNO JAČA SVOJE REDOVE: Povratak na mesto uspeha - majstor fudbalske igre stiže nakon odiseje u Poljskoj!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.01.2024

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već sada se ozbiljno radi na formiranju ekipe koja će od jseni biti konkurentna i u elitnom rangu.

JESENJI ŠAMPION DODATNO JAČA SVOJE REDOVE: Povratak na mesto uspeha - majstor fudbalske igre stiže nakon odiseje u Poljskoj!

Foto: ŽFK Milutinac 2023-Zemun

ŽFK Milutinac 2023 iz Zemuna jesenji deo šampionata u okviru Prve lige Srbije u fudbalu za žene okončao je na liderskoj poziciji sa stoprocentnim učinkom.

 

Zemunke su u devet prventvenih mečeva prvog deta takmičenja ostvarile isto toliko pobeda uz fantastičan gol koeficijent 52:2, tako da će u odlučujuće borbe ući sa pet bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratioca, ekipu kruševačkog Napredak juniora 2018.

Već sada se sa velikom sigurnošću može reći da će ŽFK Milutinac 2023 od jeseni biti deo elitnog ranga srpskog ženskog klupskog fudbala, ali u klubu žele dodaatno da pojačaju igrački kadar, s obzirom da su svesni da se već sada može i mora formirati sastav koji će biti konkurentan i u superligaškoj konkurenciji.

U tom cilju Zemunke su dobile i prvo zimsko pojačanje.

Reč je o mladoj devetnaestogodišnjoj Milici Andrić koja iza sebe već sada ima zavidnu karijeru. I ranije je nosila opremu zemunskog kluba, a nastupala je i za TSC iz Kanjiže, da bi prethodni period provela kao internacionalac u Poljskoj.

Milica Andrić može igrati na više ofanzivnih pozicija u timu. Krase je brzina, dribling, precizan pas, ali i razantni udarac.

Foto: ŽFK Milutinac 2023-Zemun

Milica Andrić se vratila u redove zemunskog kluba

 

- Milica Andrić:

Datum rođenja: 19. mart 2004. godine

Pozicija u timu: vezni igrač/krilni napadač

Igračka karijera: ŽFK Zemun (Zemun), ŽFK TSC (Kanjiža), Medik Konin (Poljska)

Reprezentativna karijera: Srbija U-17, Srbija U-19

Priliku za ponovni debi u dresu zemunskog kluba Milica Andrić će imati u prolećnoj premijeri kada će ŽFK Milutinac 2023 gostovati u Novom sadu ekipi ŽFK Moskva. Navedeni susret planiran je za deveti dan meseca marta, a u prvom ovosezonskom susretu dve ekipe Zemunke su ostvarile ubedljiv trijumf rezultatom 7:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading