SVAKI BOD ĆE BITI VAŽAN: Iskusni fudbaler Crvene zvezde nema dilemu - "Moramo ostvariti ciljeve koje je klub postavio pred nas"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.01.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred njima je pakleno proleće.

SVAKI BOD ĆE BITI VAŽAN: Iskusni fudbaler Crvene zvezde nema dilemu - "Moramo ostvariti ciljeve koje je klub postavio pred nas"!

Foto: FK Crvena zvezda Mali Mokri Lug

Fudbaeri Crvene zvezde iz Malog Mokrog Luga jesenji deo takmičenja u okviru Beogradske zone okončali su 11. poziciji sa skorom od četiri pobede, tri remija i osam poraza, tako da crveno-bele u nastavku sezone očekuje borba za ospatanak u četvrtom rangu srpskog klupskog fudbala.

 

Uoči starta priprema za prolećni deo sezone, najiskusniji fudbaler crveno-belih Miloš Stojčev je analizirao učinjeno tokom prethodnih meseci:

- Ako pogledamo broj bodova, nisam zadovoljan, al i smo u nekim segmentima pokazali napredak. U nastavku takmičenja očekujem da mlađi pokažu više i nadam se da ćemo uspeti da ostvarimo ciljeve koje je klub postavio pred nas - istakao je Stojčev u razgovoru za "Sportski žurnal".

Uskoro startuju i zimske pripreme:

- Slaka će vrlo brzo da bude jasnija. Videćemo brojno stanje i sa kakim snagama raspolaže stručni štab. Proleće je uvek teže od jeseni. Ekipe su uigranije, rivali su bolje pripremljeni i gotovo da nema nepoznanica. Svaki bod će biti važan. Znamo da ispada više klubova i pred nama su veliki izazovi.

Foto: FK Grafičar

Sa mnogo uspeha je nosio i opremu RFK Grafičara - Miloš Stojčev

 

Iz svega navedenog jasno je da će Miloš Stojčev i tokom proleća nositi opremu crveno-belih boja?

- Za sada sam tu i siguran sam da ću ostati do kraja i učiniču sve da pomognem ekipi da ostvari zacrtane ciljeve.

Kada j reč o nastavku takmičenja, ekipa Crvene zvezde iz Malog Mokrog Luga u prolećnoj premijeri gostuje Balkan Mirijevu. Susret je zakazan za drugi dan meseca marta, a u premijernom sezonskom susretu crveno-beli su slavili ubedljivim rezultatom 6:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading