BOMBA JE ODJEKNULA: Nakon bogate internacionalne karijere, vraća se u grad u kojem je ostvario najveće uspehe!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.01.2024

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni fudbaler ponovo postaje stanovnik "srpske Atine".

BOMBA JE ODJEKNULA: Nakon bogate internacionalne karijere, vraća se u grad u kojem je ostvario najveće uspehe!

Foto: Starsport

Fudbaleri novosadskog Kabela jesenji deo sezone u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana okončali su na četvrtoj poziciji i sa punim pravom u nastavku takmičenja konkurisaće i za najviši plasman i povratak u drugoligaški karavan.

 

Kako bi ekipa bila konkurentnija tokom narednog proleća, rukovodstvo Kabela je angažovalo fudbalera bogatog internacionalnog iskustva i igrača koji se 2020. godine u dresu novosadske Vojvodine okitio trofejem u nacionalnom kupu Srbije.

Reć je o iskusnom tridesetdvogodišnjem defanzivcu Đorđu Đuriću.

Đurić je ponikao u redovima Crvene zvezde. Internacionalnu karijeru je gradio u Mađarskoj i Crnoj Gori, a može se reći da je najslavnije igračke dane proveo u beogradskom Čukaričkom, kao i već pomenutoj novosadskoj Vojvodini.

U redove Kabela stiže iz Inđije Toyo Tires u kojoj je tokom prethodne jeseni zabeležio četiri nastupa.

Foto: Starsport

Bespoštedni borac - Đorđe Đurić

 

- Đorđe Đurić:

Datum rođenja: 10. avgust 1991. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: centralni bek/defanzivni vezni

Igračka karijera: Crvena zvezda U-19 (Beograd), Sopot (Sopot), Rad (Beograd), Spartak (Subotica), MTK Budimpešta (Mađarska), Tatabanja (Mađarska), Rudar Pljevlja (Crna Gora), Čukaričlki (Beograd), Vojvodina (Novi Sad), Kolubara (Lazarevac), RFK Grafičar (Beograd), Inđija Toyo Tires (Inđija)

Priliku za debi u dresu novog kluba Đurić će imati u prolećnoj premijeri kada aće ekipa Kabela gostovati Radničkom u Zrenjaninu. Meč je zakazan za drugi dan meseca marta, a treba napomenuti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan pobedom Novosađana rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading